Neler Yeni

Hangi monitörü almalıyım

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aktiflik neden bu kadar düşük

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
ışık sızması ghosting gibi sorunlarla karşılastınız mı hiç? birde sizce mag251rx mi vg259qm mi?

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
ışık sızması ghosting gibi sorunlarla karşılastınız mı hiç? birde sizce mag251rx mi vg259qm mi?
Ips ekranlarda bir miktar genelde oluyor diyorlar. Lakin bende yok gibi bir şey nerdeyse. Bu birazda şans işi. Misal bende ölü pikselde yok. ghostingte yok ışık sızmasıda yok gibi nerdeyse. Diğer model hakkında bilgim yok ben vg259qm ile dell arasındaydım bunu tercih ettim o dönem

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
Ips ekranlarda bir miktar genelde oluyor diyorlar. Lakin bende yok gibi bir şey nerdeyse. Bu birazda şans işi. Misal bende ölü pikselde yok. ghostingte yok ışık sızmasıda yok gibi nerdeyse. Diğer model hakkında bilgim yok ben vg259qm ile dell arasındaydım bunu tercih ettim o dönem
şuan 4000tlye değer mi almayı düşünüyorum ama plastiği biraz ucuzmuş gibi geldi? gerçekten öyle mi

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
şuan 4000tlye değer mi almayı düşünüyorum ama plastiği biraz ucuzmuş gibi geldi? gerçekten öyle mi
monitör kasası değilde ayak kısımı kısmen doğru bir rog serisi değil tabi ama bir sorun yaşatıcak kadar dandikte değil. Sen ne amaçla kullanıcaksın? bütçen nedir? itopyada indirim olacak belki 360hz monitörde 5-6 seviyelerine düşer bekle istersen. tam bütçeni söylersen başkada önerebilirim

Diyonel

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
687
İsim
Dionnel
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayara ait her şey
monitör kasası değilde ayak kısımı kısmen doğru bir rog serisi değil tabi ama bir sorun yaşatıcak kadar dandikte değil. Sen ne amaçla kullanıcaksın? bütçen nedir? itopyada indirim olacak belki 360hz monitörde 5-6 seviyelerine düşer bekle istersen. tam bütçeni söylersen başkada önerebilirim
4.5tl bütçem var fps oyunu/hikayeli oyun film izleme günlük amaçlar genellikle fps oyunu olacak

berkec34

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,260
İsim
Berkecan Ergin
4.5tl bütçem var fps oyunu/hikayeli oyun film izleme günlük amaçlar genellikle fps oyunu olacak
https://www.itopya.com/alienware-24...mi-dp-fhd-usb-fast-ips-g-sync-gaming-monitor/

Güzel fiyata gelmiş ama bütçeni aşıyor. o zaman vg259qm şuan en matıklı seçenek senin için. Şansınada sorunlu gelmezse uzun yıllar kullanırsın :)
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.itopya.com/benq-zowie-x...nc-premium-tn-fhd-pivot-espor-gaming-monitor/

Bunuda değerlendirebilirsin. esporcuların cogunda var

Top Bottom