Ben tvs raider kullanıcısıyım ilk motorum ucuz olsun düşünce cebimizi yakmasın diye bu motoru tercih ettim ama abs olmayışı gerçekten kendini hissettiriyor drift l konuşmaya gerek yok bu 3 motor arasındaki en mantıksızı kalitesiz ve saçma sapan koltuk tasarımı var kalite sıralaması isterseniz mt125 10/10 dersek ns125 10/8 tvs raider 10/7.5 drift l 10/6 mekanik olarak bajaj ile tvs birbirlerine çok yakın drift inde kötü değil ama 1000km de bqkımı var o yüzden ucuz olsun düşünce cebim yanmasın derseniz tvs param var abs de istiyorum derseniz ns 125 zenginim dersenizde mt125Bajaj pulsar ns 125, tvs raider 125, drift l bu üç motorda gözüm var, ama en çok mt 125 istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Galiba aralarında en iyisi ns 125. Sizin öneriniz nedir? Hangisi neden alınmalı?
Zengin değilim, bu yaz 200k biriktirebilme ihtimalim var ve taksit seçeneği ile mt 125 de alabilirim baba desteği ile. Çok kararsızım.Ben tvs raider kullanıcısıyım ilk motorum ucuz olsun düşünce cebimizi yakmasın diye bu motoru tercih ettim ama abs olmayışı gerçekten kendini hissettiriyor drift l konuşmaya gerek yok bu 3 motor arasındaki en mantıksızı kalitesiz ve saçma sapan koltuk tasarımı var kalite sıralaması isterseniz mt125 10/10 dersek ns125 10/8 tvs raider 10/7.5 drift l 10/6 mekanik olarak bajaj ile tvs birbirlerine çok yakın drift inde kötü değil ama 1000km de bqkımı var o yüzden ucuz olsun düşünce cebim yanmasın derseniz tvs param var abs de istiyorum derseniz ns 125 zenginim dersenizde mt125
Mt 125 çok güzel motor ama tecrübeniz yoksa devirmede vb yedek parçaları aşırı pahalı bir 125 liğe o parça fiyatları inanılmaz fazla en mantıklı seçeneklerden 1 i zaten ns 125 2. Elden temiz cb 125 r da bakabilirsiniz bunuda tecrübe ettim frenleri ve malzeme kalitesi aşırı iyi tek problemi tvs raider yada ns 125 den daha güçsüz pek fark yok ama ilk 7k devirden sonra açılıyor cb 125 r tvs raider 5k devirden sonra açılıyor şehir içi ns 125 ve tvs raider daha mantıklı uzun yolda süspansiyon ve kararlılığıyla cb125 r ns 125 ikisininde tam arası ileride 200+ geçmeyi düşünürseniz 2. Elden japon çok daha mantıklı hintliler baya değer kaybediyorZengin değilim, bu yaz 200k biriktirebilme ihtimalim var ve taksit seçeneği ile mt 125 de alabilirim baba desteği ile. Çok kararsızım.
ns125 abs yada ns200ug al geçBajaj pulsar ns 125, tvs raider 125, drift l bu üç motorda gözüm var, ama en çok mt 125 istiyorum ama gerçekten çok pahalı. Galiba aralarında en iyisi ns 125. Sizin öneriniz nedir? Hangisi neden alınmalı?
Mt 125 çok güzel motor ama tecrübeniz yoksa devirmede vb yedek parçaları aşırı pahalı bir 125 liğe o parça fiyatları inanılmaz fazla en mantıklı seçeneklerden 1 i zaten ns 125 2. Elden temiz cb 125 r da bakabilirsiniz bunuda tecrübe ettim frenleri ve malzeme kalitesi aşırı iyi tek problemi tvs raider yada ns 125 den daha güçsüz pek fark yok ama ilk 7k devirden sonra açılıyor cb 125 r tvs raider 5k devirden sonra açılıyor şehir içi ns 125 ve tvs raider daha mantıklı uzun yolda süspansiyon ve kararlılığıyla cb125 r ns 125 ikisininde tam arası ileride 200+ geçmeyi düşünürseniz 2. Elden japon çok daha mantıklı hintliler baya değer kaybediyor
ns 125 abs bunların yeni kasası daha kötü diye duymuştum, sadece dijital ekran ve led farlar varmış diğer özelliklerden kısmışlar. ve sıfırı 160kns125 abs yada ns200ug al geç
lastikleri denıldıgı kadar kotu mu yaz tatılınde alma ıhtımalım var tvs yıBen tvs raider kullanıcısıyım ilk motorum ucuz olsun düşünce cebimizi yakmasın diye bu motoru tercih ettim ama abs olmayışı gerçekten kendini hissettiriyor drift l konuşmaya gerek yok bu 3 motor arasındaki en mantıksızı kalitesiz ve saçma sapan koltuk tasarımı var kalite sıralaması isterseniz mt125 10/10 dersek ns125 10/8 tvs raider 10/7.5 drift l 10/6 mekanik olarak bajaj ile tvs birbirlerine çok yakın drift inde kötü değil ama 1000km de bqkımı var o yüzden ucuz olsun düşünce cebim yanmasın derseniz tvs param var abs de istiyorum derseniz ns 125 zenginim dersenizde mt125
baya kötü anlasa geçtim baya fark varlastikleri denıldıgı kadar kotu mu yaz tatılınde alma ıhtımalım var tvs yı