oyunları 800 yada 1200dpi oynuyorum fps oyunlar için hangi mouse pad modellerini önerirsiniz bu konuda hiç bilgim yok dpi düşük kullanıyorum sadece
speed mi almalıyım hybrid mi ?buna benzer birsürü mousepad var wraith de bakıp kendi isteğinize görede seçebilirsiniz![]()
Wraith Spirit of Aim Mousepad
wraithesports.com
sana bağlı ona göre öncede mousepad ne kullandın memnun muydun? ne oyun oynuyorsun?speed mi almalıyım hybrid mi ?
Steelseries QCK LARGE HEAVY kullanıyorum tavsiye ederimoyunları 800 yada 1200dpi oynuyorum fps oyunlar için hangi mouse pad modellerini önerirsiniz bu konuda hiç bilgim yok dpi düşük kullanıyorum sadece
size bağlı apex gibi hızlı oyunlar oynuyosan speed ama cs gibi daha hassas aim gerektiren oyunlar oynuyosan hybrid i tercih edebilirsinspeed mi almalıyım hybrid mi ?
Dpi ayarın kaç?speed mi almalıyım hybrid mi ?
qckoyunları 800 yada 1200dpi oynuyorum fps oyunlar için hangi mouse pad modellerini önerirsiniz bu konuda hiç bilgim yok dpi düşük kullanıyorum sadece
qck heavy dikişsiz, normal qck dikişli, ben heavy yani dikişsiz kullanıyorum 1.5 senedir sıfır sıkıntı atma vesaire yok.800 veya 1200 oyundan oyuna değişiyor ama max 1200
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
qck dikişsiz olduğu için yanlardan atma oluyor mu ? bilgin var mı ?