Neler Yeni

Hangi mouse sizce nedenleriyle yazarmısınız ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Bence mouse için ergonomi önemli. Deneyip almanı tavsiye ederim. Bende Razer Deathadder v2 var çok memnunum.

Konudan alakasız bu Deathadder v2 x hyperspeed ile deathadder v2 ölçüleri ve şekli aynı mıdır? Eğer öyleyse kablosuz olan v2 x hyperspeed'e geçiş yapmak isterim.

Coolpanda

80+ Silver
Elinin ölçülerine göre almalısın en önemlisi elinle iyi kavraman olur. Sensörleri zaten hepsinde belli bir seviyenin üzerinde. Bir markette mouseları deneyip almanı tavsiye ediyorum.

Qzer

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
816
İsim
Ekrem
Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Teşekkür ederim kablosuz alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bence mouse için ergonomi önemli. Deneyip almanı tavsiye ederim. Bende Razer Deathadder v2 var çok memnunum.

Konudan alakasız bu Deathadder v2 x hyperspeed ile deathadder v2 ölçüleri ve şekli aynı mıdır? Eğer öyleyse kablosuz olan v2 x hyperspeed'e geçiş yapmak isterim.

DeAthadder v2 genişlik 61,7 mm derinlik 127 mm yükselik 42,7 mm
Deathadder v2 x 61,7 mm 127 mm yükseklik 42,7 mm
Aynılar kanka

Teşekkür ederim kablosuz alıcam

Aynılar kanka
Elinin ölçülerine göre almalısın en önemlisi elinle iyi kavraman olur. Sensörleri zaten hepsinde belli bir seviyenin üzerinde. Bir markette mouseları deneyip almanı tavsiye ediyorum.
Deneme fırsatım yok meslek gereği uzağım çoğu yere. Şimdi ki farem x-7 123 mm palm grip tutuyorum

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Qzer

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Aynılar kanka
Evet ebatlar aynı da acaba şekil de mi aynı. Benim için götü sağa yatık olacak :D

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet ebatlar aynı da acaba şekil de mi aynı. Benim için götü sağa yatık olacak :D
Aynı kanka birebir youtubede tek kişi çekmiş var izleyebilirsin tek tedirgin olduğum nokta şu sol taraftaki küçük tuşlara elim basar mı 😂

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
307
İsim
Celal Can
Aynı kanka birebir youtubede tek kişi çekmiş var izleyebilirsin tek tedirgin olduğum nokta şu sol taraftaki küçük tuşlara elim basar mı 😂
yanlış hatırlamıyorsam g502 heroda da vardı o tuşlar. Bir ara kullanırken ben tik olarak basıyordum..

Bu Ne Diyo

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
215
İsim
emre can
Logitech g305 800 TL https://ty.gl/o4tlkvg89p

Razer deathadder v2 x hyperspeed 800 TL

Hangisi sizce nedenleriyle yazarmısınız ? Daha iyisi varsa bu fiyata atabilirsiniz.
Teşekkür ederim.
logitech g502 SE/Hero sebebi ise, büyük, parmak desteği var, çok fazla tuş (hepsini kullanıyorum), hiç sorun yaşamadım mükemmel mouse bende SE modeli var kablosuza geçmeyi düşünüyorum indirimde yakalasam

Dahası  
Reaksiyon skoru
9
İsim
Çağrı

Lost_Dragon

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
929
İsim
Göksel Gündüz
Razerda tuşa tıkladığın zaman daha hızlı tepkime veriyor.

Screenshot_1.jpg

CPI olarak hemen hemen aynılar.

Screenshot_2.jpg

Logitech'in sensörü biraz daha iyi. Mouse hareket halindeyken biraz daha hızlı tepkime veriyor.

Screenshot_3.jpg

Top Bottom