Anastasios Nwakaeme
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 691
genelde kullandığım farelerdüşünce veya uzun süreli kullanımda tuş bozulması ile karşılaşıyorum kaliteli bir şey kullanmadım hiç bunlar gerek görünüş olarak gerek fiyat olarak beni tatmin etti bir de kullanan arkadaşlara sormak isterim hangisi ve neden diğerlerinden daha iyi bir deneyim sunar acaba?
not: mouse pad kullanmıyorum hiç ihtiyacım olmadı elimi rahatsız ediyor alışık değilim o yüzden
Çok hoş gözüken bir mouse ve fiyatı bana göre iyi
www.akakce.com
markayı seviyorum ve ilk bakışta kaliteli bir şeye benziyor fakat fiyatı yüksek gibi gözüküyor
www.akakce.com
hakkında pek bilgim yok
www.incehesap.com
çok önerilen bir mouse olduğunu duydum
not: mouse pad kullanmıyorum hiç ihtiyacım olmadı elimi rahatsız ediyor alışık değilim o yüzden
Çok hoş gözüken bir mouse ve fiyatı bana göre iyi
Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Corsair Katar Pro CH-930C011-EU RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 675,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
markayı seviyorum ve ilk bakışta kaliteli bir şeye benziyor fakat fiyatı yüksek gibi gözüküyor
Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus TUF Gaming M3 RGB Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.586,83 TL'den başlayan fırsatları yakala!
hakkında pek bilgim yok
MSI Clutch GM11 5000DPI 6 Tuş Optik RGB Gaming Mouse - incehesap.com
MSI Clutch GM11 5000DPI 6 Tuş Optik RGB Gaming Mouse fiyatını ve özelliklerini görmek için hemen incehesap.com'u tıkla
çok önerilen bir mouse olduğunu duydum