VXE MAD R öneririm.Merhabalar mouse almayı düşünüyorum birisi logitech g pro x superlight bir diğeri ise attack shark x3 pro superlight siz hangisini tercih ederdiniz.
LOGİTECHMerhabalar mouse almayı düşünüyorum birisi logitech g pro x superlight bir diğeri ise attack shark x3 pro superlight siz hangisini tercih ederdiniz.
ikisininde özelliklerine baktım aynı attack shark x3 pro superlight daha ucuzgpx ıle attack shark x3 kıyaslamak sacma
bu paraya atk x1 yada f1 tercıh etmelısınikisininde özelliklerine baktım aynı attack shark x3 pro superlight daha ucuz
x3 pro max kast ediyorsa x3 pro max daha iyi.attack shark x3 kullanıyorum iyi güzelde 4.6k tl lik mouse ile de karşılaştırmak mantıklı değil
attack shark x3 alacağına furylevel z1 alMerhabalar mouse almayı düşünüyorum birisi logitech g pro x superlight bir diğeri ise attack shark x3 pro superlight siz hangisini tercih ederdiniz.
pro versiyonunu yeni duydum şimdi. aralarındaki farka baktım sadece hertz farkı varmış sensör aynı sensörx3 pro max kast ediyorsa x3 pro max daha iyi.
evet 8000hz oluyor ve fiyatına göre gayet başarılıpro versiyonunu yeni duydum şimdi. aralarındaki farka baktım sadece hertz farkı varmış sensör aynı sensör
bunun paw3950 hali de var bu arada hocam.evet 8000hz oluyor ve fiyatına göre gayet başarılı
neden acaba açıklarmısınattack shark x3 alacağına furylevel z1 al