Hangi Mouseu Almalıyım?

aqsg

80+
Reaksiyon skoru
35
Aklıma bir şey takıldı.4060 Ti alıp Scyrox V6 almakmı yoksa PC bütçesini düşürüp Bu canavarı almakmı? (Genelde FPS oynayacağım için ekipmanları önemli tutuyorum) Cevaplarınızı bekliyorumm.

canavar olanın sadece görsel ve kaplama malzeme kalitesi farkı var haberin olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Özellik olarak aynılar

canavar olanın sadece görsel ve kaplama malzeme kalitesi farkı var haberin olsun

Özellik olarak aynılar
Sensör?

Özellik olarak aynılar
Sen ne önerirsin reis?

Gözden kaçırmışım sadece malzeme kalitesini okumuşum 😔

Reis öneri verebilir misin ya
önerim alcağın mouse 40 gram altı olsun 8khz olsun 2.5k altına düşme gerisi önemli değil görsel güzellik istiyorsan bas parayı

Wl açık ara malzeme olarak abs plastik göre daha iyi terleme yaptırmaz vesaire ama çok uçuk scyrox al derim gaming genden lansman fiyatı 2700

mouse ve klavye için pc bütçesinden kısılmaz benim düşüncem. mouse sonra da alınır ama bilgisayardan parça değiştirmek uğraştırır eskisini sat yeni al falan

Wl açık ara malzeme olarak abs plastik göre daha iyi terleme yaptırmaz vesaire ama çok uçuk scyrox al derim gaming genden lansman fiyatı 2700
Eyw reis

mouse ve klavye için pc bütçesinden kısılmaz benim düşüncem. mouse sonra da alınır ama bilgisayardan parça değiştirmek uğraştırır eskisini sat yeni al falan
Eyw

önerim alcağın mouse 40 gram altı olsun 8khz olsun 2.5k altına düşme gerisi önemli değil görsel güzellik istiyorsan bas parayı
Eyw kral

Bunu önerirmisin kral

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,153,632
Üyeler
183,449
Son üye
galata04