Neler Yeni

Hangi mouseu almalıyım

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
Ortlama 350-400 tl bütçem var. Işık mışık önemli değil benim için. İki tane mouse arasında kararsız kaldım.
Hangi mouse almalıyım arkadaşlar. Sensorlerine baktım Sabre pro 400 ıps diyor, Katar pro 220 ıps ama biri 250 tl diğeri 420 tl aradaki 170 tl farka değer mi ? Şuan kullandığım mouse msı gm08 48 ıps.
Değer derseniz Gene Sabre pro alabilirim, Ama gerek yok vs derseniz katar pro yu alıp geçicem fiyatıda uygunken bugün almak istiyorum malum her şey zamlanıyor.

hopecrash

80+ Bronze
sabre pro corsair'in üst modellerinden. aradaki farka kesinlikle değer. haziran 2021'den beri sabre pro rgb modelini kullanıyorum. benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,192
İsim
kilan embappe
600 civarına kadar çıkabilirsen taş gibi mouse...

Çıkamaz Deathadder V2 Mini... Elin büyük ise saber pro alınır sevdiğim bir model...

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sabre pro corsair'in üst modellerinden. aradaki farka kesinlikle değer. haziran 2021'den beri sabre pro rgb modelini kullanıyorum. benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılıyor.
Tamam hocam değer diyorsanız sabre pro alayım. Rgb modeli aralarında bi fark yok değilmi. sadece biri ışıklı diğeri değil çünkü aralarındaki fiyat farkı inanılmaz fazla ondan sordum.
600 civarına kadar çıkabilirsen taş gibi mouse...

Çıkamaz Deathadder V2 Mini... Elin büyük ise saber pro alınır sevdiğim bir model...
Hocam corsair marka olsun istiyorum açıkcası. Diğer parçalarla tam takım olsun istiyorum biraz takıntım var. Yazılımına da alışınca Corsair markasına karar verdim. :D

hopecrash

80+ Bronze
Tamam hocam değer diyorsanız sabre pro alayım. Rgb modeli aralarında bi fark yok değilmi. sadece biri ışıklı diğeri değil çünkü aralarındaki fiyat farkı inanılmaz fazla ondan sordum.
aralarındaki tek fark rgb olması. rgb olanın fiyatı da ara ara düşüyor da denk gelmesi mesele. şimdiden hayırlı olsun.

Kormts

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
743
İsim
Yunus
Corsair istiyorsan M55 alabilirsin, kullanıyorum öneririm.

Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
Berke
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aralarındaki tek fark rgb olması. rgb olanın fiyatı da ara ara düşüyor da denk gelmesi mesele. şimdiden hayırlı olsun.
Anladım hocam. rgb olması o kadar önemli değil mouseta benim için elimin altında durucak zaten göremicem çok fazla. Teşekkür ederim
Corsair istiyorsan M55 alabilirsin, kullanıyorum öneririm.
M55 modelinede baktımda pmw3327 sensor kullanıyor o da corsair katar proyla aynı sensor. aralarında 180 tl fark var. Onu alıcağıma katar pro alırım diye düşünüyordum ama. Sabre pronun sensoru çok iyi neredeyse iki katı ve 420 tl reis onu almak daha mantıklı geliyor şuan

Top Bottom