Neler Yeni

Hangi Oled Monitörü Almalıyım? MSI - ASUS - SAMSUNG

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veli
Üç monitör arasında kaldım üçü de oled 27 inç ve 2k çözünürlükte. Siz olsanız hangisini alırdınız.
MSI MAG 271QPX:

Asus ROG Swift PG27AQDM:

Samsung Odyssey OLED G6:

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Baran Kut
Üç monitör arasında kaldım üçü de oled 27 inç ve 2k çözünürlükte. Siz olsanız hangisini alırdınız.
MSI MAG 271QPX:

Asus ROG Swift PG27AQDM:

Samsung Odyssey OLED G6:
Yani genel performanstan çok fiyatlara bakınca da Samsung gayet iyi ve yeterli duruyor.

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Evet öyle duruyor ama uzun vadeli kullanımda ne gibi artıları eksileri var acaba üçünün de yurt dışı fiyatları 630 - 700 dolar bandında ama türkiyedeki fiyatları çok farklı aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğini merak ediyorum.
Yani genel performanstan çok fiyatlara bakınca da Samsung gayet iyi ve yeterli duruyor.

StrangerIX

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,345
İsim
Baran Kut
Evet öyle duruyor ama uzun vadeli kullanımda ne gibi artıları eksileri var acaba üçünün de yurt dışı fiyatları 630 - 700 dolar bandında ama türkiyedeki fiyatları çok farklı aradaki fiyat farkına değip değmeyeceğini merak ediyorum.
Bir defa o fiyata o Asus modelini unut. Çok pahalı.

MSI da bu modelleri ile bu sene yeni girdi pazara diye biliyorum. Samsung bu konuda daha tecrübeli.

Özellik olarak da şu an zamanım olsa tek tek paylaşırdım da zamanım yok. Sabaha paylaşabilirim. Gerçi forumda başka arkadaşlar sana yardımcı olur belki benden önce.

Tavsiyem Samsung OLED G6. Hem fiyat , hem de genel performansı açısından öneririm.

• Beğen
Reaksiyonlar: v123

v123

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Veli
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir defa o fiyata o Asus modelini unut. Çok pahalı.

MSI da bu modelleri ile bu sene yeni girdi pazara diye biliyorum. Samsung bu konuda daha tecrübeli.

Özellik olarak da şu an zamanım olsa tek tek paylaşırdım da zamanım yok. Sabaha paylaşabilirim. Gerçi forumda başka arkadaşlar sana yardımcı olur belki benden önce.

Tavsiyem Samsung OLED G6. Hem fiyat , hem de genel performansı açısından öneririm.
Bence de asus gereksiz pahalı muhtemelen o model karaborsada olduğu için bu kadar pahalı. Samsungu düşüneceğim ama birkaç yerde monitör sesinin çok olduğunu firma hepsini iade için topluyormuş yazan birini gördüm. Aslında her ürün için böyle kötü yorumlar görmek mümkün. Bu kadar para verince insanın aklına takılıyor her şey ve kapsamlıca araştırmak gerekiyor. Zamanınız olursa ekstra özelliklerini yazarsanız sevinirim.

Top Bottom