Onlinemi oynuyorsun arkadaşlarınla vakit geçirmelik yoksa hikaye tabanlı solo muMerak ettim açıkçası iade edip 12 lira atabilirim
Bf4 oyuncusu az ve kısaca çok kötü bir oyun bf1 kıyasla. 5 saattir çıkamıyorum bf1'denEvet ikisi alakasız oyunlar fakat daha önce ikisinide oynamadığım için soruyorum steam hesabımda kalan 50 lirayı eritmek için Battlefied 1 veya 4 mü alayım yoksa Age Of History 2 mi ?
AoH ilk çıktığı zamanlarda baya bir oynardım hatta ismi farklıydı sonradan AoH2 oldu. HoI veya EUIV gibi kafa yoran bir yapım değil rakam tabanlı bir oyun askerin fazlaysa o toprağı almaman için pekte bir sebep olmuyordu fakat zor modda oynamak keyif veriyordu gene de. Diğer strateji yapımları gibi kafa yorucu ve öğrenmesi uzun zaman alan bir yapım değildi. Az önce Steamdan kontrol ettim 18 Eylül 2021'de oynamışım en son şimdi tekrar yüklüyorum değişen bir şeyler var mı diye. Değişen mutlaka bişeyler olmalı çünkü oyunun fiyatı 4 katına çıkmış... Unutmazsam güncelleme atarım neler gelmiş, şu anki hali nasıl diye..Age Of History 2