Çözüldü✓ Hangi panel tipi alınmalı

VA panellerde genelde ghosting oluyor. Tam bütçeni söylersen yardımcı olabilirim.

Arklar hangi panel tipini almalıyım?
IPS Panel
VA Panel
TN Panel
Bunlardan hangisi almam gerek
Tabi bunların arasından en iyisi ips panel biliyorum ama çok pahalı ve benim bütçem yetmiyor
Sizce hangisi almalıyım?
TN mi VA mı
Öncelik ips te olmalı ama mecbur kalırsan va tavsiye ederim çünkü va paneller ips ve tn paneller arasında bulunan her iki monitörün özelliklerini az çok bulunduran bir monitör tipidir

itopyada g24f-2 gigabyte monitör var 3399 TL onu öneririm ben aldım gayet memnunum paran ıps yetiyorken va almak mantıksız biraz bütçeyi aşıyor ama gayet güzel bir monitörün olur bende bütçeyi arttırıp almıştım

wievsonıic IPS 60 hz den, Asus VG258Q 144hz TN panele dönen biri olarak söylüyorum . Asus TN elime ulaştığında bune yaa demiştim tühh keşke almasaydım diye ama renk ayar yapınca şahane oldu. Ucuz marka TN alırsan ekran leş olabilir. Panel ne olursa olsun kalitesi iyi oldumu sıkıntı çıkmıyor. VA panel IPS ye e yakın paneldir. Gölgelenme hatası yüksek herzli monitörlerin düşük ms olmamasında kaynaklanıyor. mesela 165hz ise 0.5 ms olması mantıklı olanı.

Arklar hangi panel tipini almalıyım?
IPS Panel
VA Panel
TN Panel
Bunlardan hangisi almam gerek
Tabi bunların arasından en iyisi ips panel biliyorum ama çok pahalı ve benim bütçem yetmiyor
Sizce hangisi almalıyım?
TN
Ips>Va>Tn

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,758
Üyeler
190,969
Son üye
Eray57