Pringles gerçekten güzel bir cips değil.Yaklaşık 6 çeşit denedim hepside böyle yağsız tatsız gibiydi.Ve bunlara rağmen çok pahalı.Pringles Klasik aldım ama çok lezzetsizdi, sevdiğim cips çeşitleri acılı, baharatlı, ketçaplı, yoğurtlu. Hangi Pringles'ı önerirsiniz?
Paprika olanını tavsiye ederim.Pringles Klasik aldım ama çok lezzetsizdi, sevdiğim cips çeşitleri acılı, baharatlı, ketçaplı, yoğurtlu. Hangi Pringles'ı önerirsiniz?
Hafif tatlı bir tadı var. Biberin vermiş olduğu bir tatlı aroma var.Nasıl bi tadı var
Turuncu var bir tane ben onu yiyorum o çok güzelPringles Klasik aldım ama çok lezzetsizdi, sevdiğim cips çeşitleri acılı, baharatlı, ketçaplı, yoğurtlu. Hangi Pringles'ı önerirsiniz?
Gramaj farkı var aradaHayatımda hiç Pringles yemedim yemem de. Altı üstü bir mısır cipsine sırf markasından dolayı o kadar para vermek mantıklı değil.
20 TL verecek hiçbir özelliği olmamasına rağmen o isim aldırtıyor kendini.
Yeşilli olan daha güzel.Pringles Klasik aldım ama çok lezzetsizdi, sevdiğim cips çeşitleri acılı, baharatlı, ketçaplı, yoğurtlu. Hangi Pringles'ı önerirsiniz?
Yemeden fikir sahibi olmak doğru değil. Diğerlerinden gerçekten daha iyi, ha o kadar para etmez o ayrı. Senede bir kere falan yiyorum ben de.Hayatımda hiç Pringles yemedim yemem de. Altı üstü bir mısır cipsine sırf markasından dolayı o kadar para vermek mantıklı değil.
20 TL verecek hiçbir özelliği olmamasına rağmen o isim aldırtıyor kendini.