Aynı çıkar sorun olmaz hatta bazen indirim de olabiliyor mağazalar da üye falan olunca.Havalimanında faturayla birliktelik tax free alır.Elinde poşette bile getirebilir.Baska sorunuz varsa yardımcı olayım bende Makedonya ve Sırbistan'dan getirdim daha önce.Karadağ gidicek olan yakınıma, Ps5 aldırcam, sizce hangi versiyon alınmalı?
Bu ''sitedeki'' fiyatlar mağazada ki ile aynı çıkar mı ?
Tecrübesi olan arkadaş varsa yardımcı olabilir mi ?
Tamamdır pro ile slim arasında çok gidip geliyordum, pro alicam büyük ihtimalle ,tavsiyen için teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak peki 1080p de oyniyacagim muhtemelen Pro ile slim arasında fark olur mu online oyunlarda?Aynı çıkar sorun olmaz hatta bazen indirim de olabiliyor mağazalar da üye falan olunca.Havalimanında faturayla birliktelik tax free alır.Elinde poşette bile getirebilir.Baska sorunuz varsa yardımcı olayım bende Makedonya ve Sırbistan'dan getirdim daha önce.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Daha güçlü olsun derseniz ve bütçeniz varsa ps5 pro öneririm.Yoksa slim digital de olur.Ama almışken pro almakta fayda var.
4k oynayacaksan pro al kesinlikle.1080p de çok bir fark olmaz.Ama zaten yurtdışı fiyatı gayet uygun pronun tr ye göre o yüzden değerli bence.Ben alırken pro yoktu ama şuan alcak olsam pro alırdım.Gta6 falan oynamak isteyeceksindir yüksek ihtimalle slim yetersiz kalıcak.Tamamdır pro ile slim arasında çok gidip geliyordum, pro alicam büyük ihtimalle ,tavsiyen için teşekkür ederim. Bir sorum daha olucak peki 1080p de oyniyacagim muhtemelen Pro ile slim arasında fark olur mu online oyunlarda?
4k da oynicagim aynı zamanda.
Pro da karar kıldım tavsiyen için teşekkür ederim.4k oynayacaksan pro al kesinlikle.1080p de çok bir fark olmaz.Ama zaten yurtdışı fiyatı gayet uygun pronun tr ye göre o yüzden değerli bence.Ben alırken pro yoktu ama şuan alcak olsam pro alırdım.Gta6 falan oynamak isteyeceksindir yüksek ihtimalle slim yetersiz kalıcak.
Ne demek hocam hayırlısı olsun.Bende slim aldım yazın ama daha oynamak nasip olmadi.Bu sene yks ye gireceğim diye pc ve ps yi kutuladım yazlığa gönderdimPro da karar kıldım tavsiyen için teşekkür ederim.
Güzel inşallah istediğin yeri kazanırsın dostumNe demek hocam hayırlısı olsun.Bende slim aldım yazın ama daha oynamak nasip olmadi.Bu sene yks ye gireceğim diye pc ve ps yi kutuladım yazlığa gönderdim![]()
Güzel inşallah istediğin yeri kazanırsın dostum![]()