Mitra
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 267
- İsim
- Birol Olcaytürkan
Sizin verdiğiniz linklerdeki ürünlerden Asus SFX form. Sanırım buna dikkat etmediniz ve diğer arkadaşlarında gözünden kaçmış olacak. Sfx form boyut olarak en küçük kasalarda ( Mini ITX ) kullanılır. SFX-L ( Sanırım Large kısaltması ) boyutları sitesinde verdiği bilgiye göre 125x125x63,5 mm... Diğer Thermaltake psu normal bilinen ATX formunda 150x160x86mm.. yani Asus güç kaynağı kasanızla uyumlu mudur? Montaj delikleri birbirine uyumlu mu soru işareti... Aynı zamanda Asus güç kaynağı ATX 3.0... 3.1'e uyumlu ( Compatible) atx 3.0 ve 3.1'in arasındaki fark 3.1'in yeni 12V2x6 ( atx 3.0 olanda 12VHPWR ) teknik terimler var burada uzatmamak adına açıklamıyorum ama merak ediyorsanız buraya tıklayarak farkları ulaşabilirsiniz. En basit anlamında ATX 3.1'de ki 12V2x6 konnektörün 5.000 serisi nvidia kartlar da yaşanan bağlantının gevşek olmasından kaynaklı yanmaların önüne geçiyor. Bağlantı gevşek olduğunda gücü kesme özelliği var. Son olarak 10 yıl garanti hem Asus'ta hem de Thermaltake de var. Sonuçta her iki üründe gayet kaliteli ürünler...Beyaz sistem diziyorum. Bu iki psudan hangisi. Sistemin 120 130 bin civarı olacak pcyi iyi korusun ve sorunsuz sessiz psu arıyorum. Bütçe sorunum yok ama fazlada gereksiz vermek istemiyorum ama değer derseniz alırım.
Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80plus Full Modüler Beyaz Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Thermaltake Toughpower GT 850W Gold 80plus Full Modüler Beyaz Güç Kaynağı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
https://www.vatanbilgisayar.com/asu...inum-beyaz-argb-full-moduler-guc-kaynagi.html
Bu asusu 10 k ya buldum ona göre değerlendirin