Neler Yeni

Yardım HANGİ PSU ALMALIYIM? Thermaltake vs asus rog

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
mehmet ali oğuz
Rogu seasonic mi üretiyor? En iyisi o mu üretici marka olarak
Mesaj otomatik birleştirildi:

Birde atx 3.1 mi bi bakar mısın roga rica etsem.
Tepe modellerini evet seasonic üretiyor. Hayır en iyisi diyemeyiz en pahalısı diyebiliriz. Cünki Msi ın psu bakıyorsun CWT üretmiş mesela daha iyi segment olabiliyor. Eski evgalar mesela superflovr diye bir marka üretiyordu Hepsinin üst seviye ve alt seviye üretimleri var bunları daha ince araştırmalar testler yapanlar biliyordur. Sitesinde atx 3.1 gözüküyor evet Google amca sağolsun bulunabiliyor.
1740651283849.png

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Furkan
Tepe modellerini evet seasonic üretiyor. Hayır en iyisi diyemeyiz en pahalısı diyebiliriz. Cünki Msi ın psu bakıyorsun CWT üretmiş mesela daha iyi segment olabiliyor. Eski evgalar mesela superflovr diye bir marka üretiyordu Hepsinin üst seviye ve alt seviye üretimleri var bunları daha ince araştırmalar testler yapanlar biliyordur. Sitesinde atx 3.1 gözüküyor evet Google amca sağolsun bulunabiliyor.
Alıntıyı görüntüle
Hm anladım asus rog olduğu için heralde iyidir diye düşünüyorum bi ara bir yerden bakmıştım A segmenti miydi A+ mıydı neydi bu asus olan. Normal ATX değilde küçükmüş bu asus sorun olur mu? Birde asusun garantisi 10 yılmış baya iyi

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Volkan
Beyaz sistem diziyorum. Bu iki psudan hangisi. Sistemin 120 130 bin civarı olacak pcyi iyi korusun ve sorunsuz sessiz psu arıyorum. Bütçe sorunum yok ama fazlada gereksiz vermek istemiyorum ama değer derseniz alırım.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...inum-beyaz-argb-full-moduler-guc-kaynagi.html
Bu asusu 10 k ya buldum ona göre değerlendirin
sırf marka diye 10k vermek aptallık

Beyaz sistem diziyorum. Bu iki psudan hangisi. Sistemin 120 130 bin civarı olacak pcyi iyi korusun ve sorunsuz sessiz psu arıyorum. Bütçe sorunum yok ama fazlada gereksiz vermek istemiyorum ama değer derseniz alırım.

https://www.vatanbilgisayar.com/asu...inum-beyaz-argb-full-moduler-guc-kaynagi.html
Bu asusu 10 k ya buldum ona göre değerlendirin
git parça yükselt o paraya

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Furkan
sırf marka diye 10k vermek aptallık

git parça yükselt o paraya
Hocam daha fazla nasıl parça yükseltiyim zaten en üst seviye topluyorum herşeyi.

Alıntıyı görüntüle
Kutusunda 3.0 yazıyor videolara baktım sitede 3.1 diyor farkı ne ?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Volkan
Hocam daha fazla nasıl parça yükseltiyim zaten en üst seviye topluyorum herşeyi.

olsun yinede o para etmeyecek şeye sırf Asus ve ROG STRİX bir araya geldiğinden para vermek büyük aptallık

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
iki hafta önce senin gibi full beyaz sistem toplamış birisi olarak, cevabım imzada :)

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Volkan
Hm anladım asus rog olduğu için heralde iyidir diye düşünüyorum bi ara bir yerden bakmıştım A segmenti miydi A+ mıydı neydi bu asus olan. Normal ATX değilde küçükmüş bu asus sorun olur mu? Birde asusun garantisi 10 yılmış baya iyi
fsp hydro gpro var gram sesi yok psunun birde sessiz mod tuşu var hiç koymalarına gerek yokmuş çünkü en ufak ses yapmıyor psu bu psu olsa olsa 4 5k rog tan farkı yoktur eminim ki

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Furkan
iki hafta önce senin gibi full beyaz sistem toplamış birisi olarak, cevabım imzada :)
Hocam o psu beyaz değil diye düşünüyorum 😂

fsp hydro gpro var gram sesi yok psunun birde sessiz mod tuşu var hiç koymalarına gerek yokmuş çünkü en ufak ses yapmıyor psu bu psu olsa olsa 4 5k rog tan farkı yoktur eminim ki
Hocam var siyah çok seçenek var evette beyaz lazım o sıkıntı zaten

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
mehmet ali oğuz
Evet ben fan acık kullanıyorum sessiz ve 12v 5v değerlerini stabil 3 4 saat test etmeme rağmen vermeye devam ediyor. Gayet güzel ürün. Thermaltake de ürettiği model varmıdır bilmiyorum.

IATLASI

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
771
İsim
Furkan
Yoksa dediğiniz gibi verilmez zaten

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,138
İsim
mehmet ali oğuz

Belki sitedeki yeni güncelidir. Senin alacağın eski sürümdür olabilir. güç beslemesiyle alakalı durumlar teknolojiler fazla bende bilmiyorum ama ha atx 3.0 hat 3.1 kafana göre tamamen bütçe meselesi.

BlackIce

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
NECATİ YUNUS EMRE AKSOY
Hocam o psu beyaz değil diye düşünüyorum 😂

Hocam var siyah çok seçenek var evette beyaz lazım o sıkıntı zaten
PSU Beyaz değil zaten :) Ben marka olarak söylemiştim. Toughpower serisi oyun için iyi. Benim kasanın ayrı PSU için kapalı bölmesi olduğundan dolayı gözükmüyor PSU.

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,425
İsim
Volkan
Evet ben fan acık kullanıyorum sessiz ve 12v 5v değerlerini stabil 3 4 saat test etmeme rağmen vermeye devam ediyor. Gayet güzel ürün. Thermaltake de ürettiği model varmıdır bilmiyorum.
benim çok fazla işimi görüyor senin psuda canavar ztn bende saatlerce oyun oynadım hiç artmadı ses psuyu teste sokmuştum ilk aldığımda o zaman bile ses yapmadı adamalar yapmış tabi birde japon kapasitör kalitesi

Top Bottom