- Konu Sahibi Konu Sahibi
yani z serisi anakart almamın bir faydası yok değil mi ?F serisi işlemci var ama Z serisi anakart var.
yani z serisi anakart almamın bir faydası yok değil mi ?F serisi işlemci var ama Z serisi anakart var.
Tek faydası ramler tam mhzde çalışır ama render yapmıyorsanız ya da yayın falan yapmıyorsanız bu da pek işinize yaramaz.yani z serisi anakart almamın bir faydası yok değil mi ?
Oyun için düşünüyorum yararlı olmaz mı ?Tek faydası ramler tam mhzde çalışır ama render yapmıyorsanız ya da yayın falan yapmıyorsanız bu da pek işinize yaramaz.
Aman aman fark olmayacaktır B serisi bir anakart alın.Oyun için düşünüyorum yararlı olmaz mı ?
Peki ryzen5 3600 mü daha iyi i5 10400f mi sizceAman aman fark olmayacaktır B serisi bir anakart alın.
Oyun için 10400f daha fazla fps veriyor ama render tarzı işler de yapacaksanız 3600 daha iyi olur.Peki ryzen5 3600 mü daha iyi i5 10400f mi sizce
Oyun için 10400f daha fazla fps veriyor ama render tarzı işler de yapacaksanız 3600 daha iyi olur.
Biostar iyi bir marka ama o model iyi midir bilmiyorum.İyidir muhtemelen.Biostar Racing B460GTA anakartı güzelmi sizce
hocam seçtiğiniz kasada kendi psusuyla geliyor zaten de fsp çok daha mantıklı olur
MSI B460M-A 119 dolarBiostar iyi bir marka ama o model iyi midir bilmiyorum.İyidir muhtemelen.
B460M-A daha mantıklı duruyor.60 dolar fark bence fazla.MSI B460M-A 119 dolar
MSI Mag B460 Tomahawk 205 dolar
Biostar Racing B460GTA 179 dolar
Hangisi daha mantıklı sence
ama birisinde 64gb ram desteği ve 1 tane m2 slotu bulunuyor diğerinde ise 2 katı.B460M-A daha mantıklı duruyor.60 dolar fark bence fazla.
64 gb ram de 128 gb ramde oyun için fazlasıyla gereksiz. (3d render vs içinse bilemiyorum.) 2 M2 de aman aman gerekli değil bir oyuncu için.ama birisinde 64gb ram desteği ve 1 tane m2 slotu bulunuyor diğerinde ise 2 katı.