Neler Yeni

Yardım Hangi psu yu almalıyız

Hangi psu yu almalıyız

• Oy kullanan toplam üye
    10

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
Merhaba arkadaşıma bir pc topluyoruz ama psu 2 seçenek arasında kaldık birisi bronz modüler değil ve high power diğeri hem moduler hemde gold bir psu oda gigabyte arada 1000 tl fark var vermelimiyim kullanacağı ekran kartına girişleri uyuyormu onuda cevaplarsanız sevinirim (POWERCOLOR HELLHOUND 7900GRE)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Merhaba arkadaşıma bir pc topluyoruz ama psu 2 seçenek arasında kaldık birisi bronz modüler değil ve high power diğeri hem moduler hemde gold bir psu oda gigabyte arada 1000 tl fark var vermelimiyim kullanacağı ekran kartına girişleri uyuyormu onuda cevaplarsanız sevinirim (POWERCOLOR HELLHOUND 7900GRE)

MSI,ASUS,AORUS dışında bir PSU alma. (kendi fikrim)

Dahası  
Reaksiyon skoru
87
İsim
Dağhan Mete Aköz
İlgilendiği Kategoriler
Masaüstü Bilgisayar hakkında her şey
Doğru ama bütçe meselesi bunlarda en az onlar kadar iyi ama hangisini alsam bilemedim ama güvenilirlik konusunda eminim
O zaman Gigabyte al geç 5-6 tane koruması var. Diğer markayı tanımıyorum Gigabyte'a baktım çok iyi görünüyor alınır. Youtube'dan inceleme videoları varsa bak derim.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

High Power al geç Gigabytenin bu modeli Aoruslar seviyesinde yada oraya yaklaşabilecek bir seviyede değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek kanal 750w verebilen bir psu High Power. Ayrıca Distribütörlüğünü Teknobiyotik yapıyor markanın.
1728117066297.png

Ayrıca alta sahip olduğu sertifikalarıda bırakıyorum
1728117124213.png

NodYett

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
108
İsim
Eren Çarko
kesinlikle high power alınmalı

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr

adem trg

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
68
İsim
Adem trg
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.highpower-tech.com/Global/about_meat.php?class=1
Şirketin ne denli bir şirket olduğunada burdan bakabilirsin.
kesinlikle high power alınmalı
High Power al geç Gigabytenin bu modeli Aoruslar seviyesinde yada oraya yaklaşabilecek bir seviyede değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tek kanal 750w verebilen bir psu High Power. Ayrıca Distribütörlüğünü Teknobiyotik yapıyor markanın.
Alıntıyı görüntüle
Ayrıca alta sahip olduğu sertifikalarıda bırakıyorum
Alıntıyı görüntüle
Güvenilir olduğuna şüphem yok ama gigabyte olan gold ve modüler diğeri bronz ve modüler değil arada 1k var vermeye değmez mi yani?

Yvşlagaçtanealıyon

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,908
İsim
.
Güvenilir olduğuna şüphem yok ama gigabyte olan gold ve modüler diğeri bronz ve modüler değil arada 1k var vermeye değmez mi yani?
hs.PNG

High Power ın hepsiburada da ki yorumları tavsiye etmezdim kral forumda da çok tavsiye edilen bir model değil high power güzel ama bu modelini önermem

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,325
İsim
Emre
Discord
necromancerr
pardon benim attığım gold modelin özellikleri oda bu

Top Bottom