Hangi Psuyu Almalıyım

Reaksiyon skoru
1
Merhaba bi kaç tane Psu düşünüyorum en fazla 4K civarı verebilirim rajintek cratos lite gold 850w ,high power element revo bronze 850w ,fsp hydro k pro bronze 850w bu üç tanesini biliyorum sadece yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden ve 6900xt ye kullanacağım 3pinli ekran kartım

IMG_20260610_005521.webp

Bro kıyabiliyosan kıy paraya al bir tane uzzun süre kafan rahat olsun.

Merhaba bi kaç tane Psu düşünüyorum en fazla 4K civarı verebilirim rajintek cratos lite gold 850w ,high power element revo bronze 850w ,fsp hydro k pro bronze 850w bu üç tanesini biliyorum sadece yardımcı olursanız çok memnun olurum teşekkürler şimdiden ve 6900xt ye kullanacağım 3pinli ekran kartım
hocam ben high power kullanıcısıyım ürün güzel yalan yok fakat bu bütçelerde az daha ekleyip rajintek almanı öneririm

Bunu düşüneceğim ama param kısıtlı biraz
bu ürün sistemi emanet ettiğin ürün binevi araç hayat sigortan gibi düşünebilirsin bunu o yüzden ömürlük almak en iyisi her zaman alabiliyorsan rajinteki gözün kapalı al ama son çare para çıkmadı bütçem artmadı dersen high powerde bu bütçelerde sağlam marka sadece rajintek daha kaliteli iç aksam olarak

Geri