Neler Yeni

Hangi Ram Daha İyi? Ddr5

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Anakart listesindeki ramler dışında tabikide alabilirsiniz. Listedeki ramler denenmiş ramler olur sadece. Liste dışı ram alabilirsin. Attığın ramlerin MHZ yüksekliği ve cl leri açsından performans olarak ortalamanın altında o fiyata çok daha iyilerini alabilirsin.
Hocam önerebilir misiniz?? Rgb olmasini istiyorum

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
F/P 6000mhz cl30 : https://www.epey.com/bellek-ram/patriot-viper-venom-rgb-pvvr532g600c30k.html
7000 mhz cl32: https://www.epey.com/bellek-ram/patriot-viper-venom-pvv532g700c32k.html
Geçen cuma ince hesapta 4800 TL ye cl 36 7600 mhz T force ramler indirime girmişti.
Mesaj otomatik birleştirildi:

https://www.incehesap.com/team-t-fo...-mhz-ddr5-cl36-beyaz-gaming-ram-fiyati-78237/ bu ram geçen cuma 4800 e satıldı

cl 36 rami almam için şuan en az 7600 mhz sahip olması lazım 7000 altı olup yüksek CL ye sahip ramleri tercih etmemeye çalışın

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
F/P 6000mhz cl30 : https://www.epey.com/bellek-ram/patriot-viper-venom-rgb-pvvr532g600c30k.html
7000 mhz cl32: https://www.epey.com/bellek-ram/patriot-viper-venom-pvv532g700c32k.html
Geçen cuma ince hesapta 4800 TL ye cl 36 7600 mhz T force ramler indirime girmişti.

https://www.incehesap.com/team-t-fo...-mhz-ddr5-cl36-beyaz-gaming-ram-fiyati-78237/ bu ram geçen cuma 4800 e satıldı

cl 36 rami almam için şuan en az 7600 mhz sahip olması lazım 7000 altı cl 36 ramleri almayın
hocam team t force iyide siyahi yokmu onun?

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Valla hiç bilgim yok indirime girdiği için direk incehesaptan baktım vardır illaha

Viper venom isimden dolayı almamak istemiyo olabilrsin ama zamanında 3600 mhz cl19 Neo Forza ram almıştım rakip ünlü sağlam markaların 3600 cl18 ramlerinin asla çıkamıcağı değerlere çıkıyordu ram 4400 mhz cl 16 çalışıyordu. Diğer ünlü markaların 4000mhz cl 18 e bile çekemiyorduk ramleri. İsimden ziyade kullanılan bellek kalitesi daha önemli korkmadan denemeni tavsiye ederim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Valla hiç bilgim yok indirime girdiği için direk incehesaptan baktım vardır illaha

Viper venom isimden dolayı almamak istemiyo olabilrsin ama zamanında 3600 mhz cl19 Neo Forza ram almıştım rakip ünlü sağlam markaların 3600 cl18 ramlerinin asla çıkamıcağı değerlere çıkıyordu ram 4400 mhz cl 16 çalışıyordu. Diğer ünlü markaların 4000 e bile çekemiyorduk ramleri. İsimden ziyade kullanılan bellek kalitesi daha önemli markalara aldırış etmeyin
Hocam rgbden dolayi almıyorum beğenmiyorum bu arada t forcenin siyahini buldum 5700₺ bütçemi aşıyor alabilirsem onu alacağım diğer türlü xpg almayı planlıyorum

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Hocam rgbden dolayi almıyorum beğenmiyorum bu arada t forcenin siyahini buldum 5700₺ bütçemi aşıyor alabilirsem onu alacağım diğer türlü xpg almayı planlıyorum
Senin tercihin şunuda şuraya bırakıyım :)

FTR-Emir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
200
İsim
Emir
İkiside sıkıntı çıkarmaz corsair alabilirsin

berkaysenocak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
164
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
O kadar küçük süredeki gecikmeyi anlıyamıyoruz zaten bir sorun yaratmaz ama performans kaybı yarratığını iddia edenlerde mevcut videolarıda var. Dediğim gibi düşük CL yüksek MHZ o fiyatlara elindeki tercihlerden daha iyileri mevcut
Burda tercih sana kalmış sadece acelen yoksa incehesaptan cumayı beklemeni tavsiye ederim en az 3 adet ram giriyor indirime

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
O kadar küçük süredeki gecikmeyi anlıyamıyoruz zaten bir sorun yaratmaz ama performans kaybı yarratığını iddia edenlerde mevcut videolarıda var. Dediğim gibi düşük CL yüksek MHZ o fiyatlara elindeki tercihlerden daha iyileri mevcut
Burda tercih sana kalmış sadece acelen yoksa incehesaptan cumayı beklemeni tavsiye ederim en az 3 adet ram giriyor indirime
Hocam zaten nasipse haftaya alacağım haftaya cumadaki indirimleri beklemeye çalışırım

O zaman attigin t force ramler cok hosuma gitti onlari alirim

Arda Fisher

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
494
İsim
Mustafa Arda BALIKÇI
Kral chatgpt ye yazmistim dalgasinada benim anakart 7600mhzyi stabil calistirmama sorunu yasarmiyim? Yani bi problem yasarmiyim 7600mhzde?

Kral chatgpt ye yazmistim dalgasinada benim anakart 7600mhzyi stabil calistirmama sorunu yasarmiyim? Yani bi problem yasarmiyim 7600mhzde?
Birde işlemcim 5200 destekliyormus sanirim bi problem olurmu

Top Bottom