hangi ram daha iyi sizce?

ZorTİnaYtİ

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
112
Hangi ram daha iyi bu fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz?

Hangi ram daha iyi bu fiyata daha iyisi varsa önerir misiniz?

ballistix 3200 mhz daha iyi performans verecektir direkt 16 almanızı tavsiye etmem 2x8 alırsanız daha çok performans alırsınız

ballistix 3200 mhz daha iyi performans verecektir direkt 16 almanızı tavsiye etmem 2x8 alırsanız daha çok performans alırsınız
aynı ramden ileride almayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ? şuan bütçem el vermiyorda

aynı ramden ileride almayı düşünüyorum bir sıkıntı olurmu ? şuan bütçem el vermiyorda
İleride eklersen alınabilir dostum.
Ballistix'in iyi OC potansiyeli var diğer ram hakkında pek bilgim yok ama @RevDeisDou @cfranko bilgileri vardır diye düşünüyorum

Son düzenleme:
zaten linkteki ram 8 gb.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ballistix olan 3600mhz de stabil çalışacak kadar performanslı bir ram.

Ballistix'den Rev.E-Die çıkıyor, Overclock yapacaksanız gayet iyi chiplere sahip olduğunu belirtmek isterim.
Adata hakkında ise çıkan chip rastgele oluyor ve Adata'nın bu modeli hakkında çok bilgim yok.

zaten linkteki ram 8 gb.

Ballistix olan 3600mhz de stabil çalışacak kadar performanslı bir ram.
arkadaş oc yapacağım dememiş 16 olarak görmüşüm :(

sorun olacağını sanmam

ramleri 16 olarak gördüm kusura bakmayın :) ama olurda 16 alacak olursanız 2x8 olsun ;)

arkadaş oc yapacağım dememiş 16 olarak görmüşüm :(

sorun olacağını sanmam

ramleri 16 olarak gördüm kusura bakmayın :) ama olurda 16 alacak olursanız 2x8 olsun ;)
ÖYLE YAPARIM TEŞEKKÜRLER <3

Ballistix'den Rev.E-Die çıkıyor, Overclock yapacaksanız gayet iyi chiplere sahip olduğunu belirtmek isterim.
Adata hakkında ise çıkan chip rastgele oluyor ve Adata'nın bu modeli hakkında çok bilgim yok.
usta sa rahatsız ettim kusura bakma sence bu ramlar arasına çok bir fark varmı yoksa aynı mı bi arkadaş var aynı diyor

usta sa rahatsız ettim kusura bakma sence bu ramlar arasına çok bir fark varmı yoksa aynı mı bi arkadaş var aynı diyor
Kanka şöyle anlatayım. Crucial olan rami daha performanslı çalıştırma imkanın var. Ben olsam crucial alırdım ki zaten aldım. Aynı marka ramin kırmızısını aldım. 3000Mhz CL15. Hız aşırtma ile 3466Mhz CL14 çalışıyor. İşlemcim desteklese 3600'e 3800mhz'e yolu var. Overclock yaparım diyorsan Crucial al yok ben uğraşmam falan diyosan -5dk nı almıyor- diğer rami al. Seçim senin. İstersen kırmızı olanın fotoğrafını atayım.

İçinden çıkan yongalar aynı sadece XMP değerleri farklı.
OC yapacaksan direk ucuz olanı al.

Geri