Kankam ileride anakartını yükseltmek gibi bir planın varmı? Yok ise bence tek kanal 16 al, ileride 32 gb yapman için yani. Eğer ileride zaten ddr5 e geçerim hiç gerek kalmaz diyorsan tamam. Bence buradan corsair en iyisi, yıllardır kullanıyorum bu modelin bir alt modelini.
Brom anakartı yükseltmek gibi bir düşüncem şuan yok tek kanal alırsamda ryzen işlemci kullanırım sıkıntı yaşarım oyunlardaKankam ileride anakartını yükseltmek gibi bir planın varmı? Yok ise bence tek kanal 16 al, ileride 32 gb yapman için yani. Eğer ileride zaten ddr5 e geçerim hiç gerek kalmaz diyorsan tamam. Bence buradan corsair en iyisi, yıllardır kullanıyorum bu modelin bir alt modelini.
Tamamdır kankam, sıkı araştırmadım ama bu ramler arasında bence en iyisi corsair.Brom anakartı yükseltmek gibi bir düşüncem şuan yok tek kanal alırsamda ryzen işlemci kullanırım sıkıntı yaşarım oyunlarda
eğer ilerde 16x16 yapmayacaksan tek kanala gerek yokBrom anakartı yükseltmek gibi bir düşüncem şuan yok tek kanal alırsamda ryzen işlemci kullanırım sıkıntı yaşarım oyunlarda
Tamamdır hocam çok teşekkür ederim Kingston olan çok hoşuma gitti dediğiniz gibi indirim yakalarsam alacağımÖnümüzdeki iki gün saat tam 9.00, 14.00 ve 20.00'da süper tık hızında kuponlar olacak.
Yetişebilirsen oradan 1000 üstü 150 TL indieim kuponunu alıp kullan. Yetişemezsen 600 üstü 100 TL olanı alıp kullan.
1475 + 215 gönderim ücreti eder yaklaşık 1700.
amazon prime 40 tl1475 + 215 gönderim ücreti eder yaklaşık 1700.
40 olduydu değil mi o daamazon prime 40 TL