HANGİSİNİ ALMALIYIM PERFORMANS İSTİYORUM!

Bu Daha Detaylı Test Sonuçları Filan Sunuyor .
hocam bu g-skill ram'lerden ben de çekecem bir tane. Aslında görüntü olarak royal çok şekil duruyor. CL28 olanı 8 bin TL. Fiyatı da güzel. Bunu önermişsiniz fakat cl26 olanı da 11 bin TL. Sizce 11 vermeye değer mi yoksa cl28 kafi mi ?

hocam bu g-skill ram'lerden ben de çekecem bir tane. Aslında görüntü olarak royal çok şekil duruyor. CL28 olanı 8 bin TL. Fiyatı da güzel. Bunu önermişsiniz fakat cl26 olanı da 11 bin TL. Sizce 11 vermeye değer mi yoksa cl28 kafi mi ?
hocam bunların hepsi aynı ram niye anlamak istemiyorsunuz
1756317764720.webp

1756317783062.webp

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

girme kafama girme aslşdkaslşdmlşasm

Peki soracağım şey şu bende işlemci olarak 7600x var sweet spot muhabbeti falan sıkıntı yaratır mı cl 28 ?
hayır

hocam bunların hepsi aynı ram niye anlamak istemiyorsunuz
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

hayır
yav anladım ondan yana sıkıntı yok. Fakat sonradan kendim ayar çekmek istemiyorum. Almışken iyi ayarlanmış olanını alayim expo açıp kullanayim kafasındayım

yav anladım ondan yana sıkıntı yok. Fakat sonradan kendim ayar çekmek istemiyorum. Almışken iyi ayarlanmış olanını alayim expo açıp kullanayim kafasındayım
Yav bu adam aklıma girdi benim CL 28 falan diyerek :D galiba G Skill alacağım da tasarımı çok iyi değil ya

Peki FPS hız vs. bakımından cl 30 ila cl 28 fark yaratıcak mı gerçekten az da olsa falan? ona göre G Skill tercih edeğim kafama girdin hocam :D

Yav bu adam aklıma girdi benim CL 28 falan diyerek :D galiba G Skill alacağım da tasarımı çok iyi değil ya

Peki FPS hız vs. bakımından cl 30 ila cl 28 fark yaratıcak mı gerçekten az da olsa falan? ona göre G Skill tercih edeğim kafama girdin hocam :D
G-skill tasarımı gayet iyi bence. Özellikle royal serisi çok tatlı duruyor. Kalite olarak da g-skill baya iyi

G-skill tasarımı gayet iyi bence. Özellikle royal serisi çok tatlı duruyor. Kalite olarak da g-skill baya iyi

şunu alıp aradan çekileyim diyorum ne diyorsun ömürlük alıcam kanka net bişey söyle

şunu alıp aradan çekileyim diyorum ne diyorsun ömürlük alıcam kanka net bişey söyle
Tam adamına sordun :D Ben de az önce ram konusu açmıştım. G-skill alacam karar verdim fakat CL değeri olarak karar veremedim. Ama az önce youtubede biraz araştırdım. CL30 ile CL26 arasında fps farkı hiç yok. Yani cl30 almak daha mantıklı sanki. Extra para ödemeye değmeyecek gibi görünüyor.

Kafanı çok karıştırıyorsun. CL28 ile CL30 arasındaki farkı anca bench programlarında görürsün. Eğer CL26 falan konuşulmayacaksa 30CL 6000MHZ al geç, 2000 liran cebinde kalsın. SSD için Exceria Pro modelini al geç. Bir ürünün sorunu markayla değil o modelle alakalıdır. Gigabyte'ın meşhur patlayan PSU'ları yüzünden ne yapalım bir daha Gigabyte PSU almayalım mı? Saçma bakış açıları bunlar.

sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey cl 30 alsa bile onu cl 26 yapabileceği ama özellikle royal alıp güzel gözükmesini istiyor

sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey cl 30 alsa bile onu cl 26 yapabileceği ama özellikle royal alıp güzel gözükmesini istiyor
DDR5 alt gecikmelerde çok hassas. Primary CL26 yapar ama şansı yaver giderse anca CL30 gibi gecikme alır. O yüzden DDR5 O.C işi zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,554
Üyeler
183,445
Son üye
WoXs
Geri