- Reaksiyon skoru
- 945
G.SkillKrallar cl 28 26 falan baya zorlar ya ben bence cl 30 xpg ile corsair arasındayım![]()
G.SkillKrallar cl 28 26 falan baya zorlar ya ben bence cl 30 xpg ile corsair arasındayım![]()
xpg al direkt adam a die diye yazmış işteKrallar cl 28 26 falan baya zorlar ya ben bence cl 30 xpg ile corsair arasındayım![]()
hocam bu g-skill ram'lerden ben de çekecem bir tane. Aslında görüntü olarak royal çok şekil duruyor. CL28 olanı 8 bin TL. Fiyatı da güzel. Bunu önermişsiniz fakat cl26 olanı da 11 bin TL. Sizce 11 vermeye değer mi yoksa cl28 kafi mi ?The fastest SSD 2025
Here you can find detailed SSD performance tests in the form of a list of best performers. The result in table form can be sorted as desired.ssd-tester.com
- Michael_Scofield
- Cevaplar: 15
- Forum: Dahili Depolama
Bu Daha Detaylı Test Sonuçları Filan Sunuyor .
girme kafama girme aslşdkaslşdmlşasmG.Skill![]()
Peki soracağım şey şu bende işlemci olarak 7600x var sweet spot muhabbeti falan sıkıntı yaratır mı cl 28 ?G.Skill![]()
hocam bunların hepsi aynı ram niye anlamak istemiyorsunuzhocam bu g-skill ram'lerden ben de çekecem bir tane. Aslında görüntü olarak royal çok şekil duruyor. CL28 olanı 8 bin TL. Fiyatı da güzel. Bunu önermişsiniz fakat cl26 olanı da 11 bin TL. Sizce 11 vermeye değer mi yoksa cl28 kafi mi ?
hayırgirme kafama girme aslşdkaslşdmlşasm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Peki soracağım şey şu bende işlemci olarak 7600x var sweet spot muhabbeti falan sıkıntı yaratır mı cl 28 ?
yav anladım ondan yana sıkıntı yok. Fakat sonradan kendim ayar çekmek istemiyorum. Almışken iyi ayarlanmış olanını alayim expo açıp kullanayim kafasındayımhocam bunların hepsi aynı ram niye anlamak istemiyorsunuz
Alıntıyı görüntüleGSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL26 1.45V AMD EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
Alıntıyı görüntüleGSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
hayır
Yav bu adam aklıma girdi benim CL 28 falan diyerekyav anladım ondan yana sıkıntı yok. Fakat sonradan kendim ayar çekmek istemiyorum. Almışken iyi ayarlanmış olanını alayim expo açıp kullanayim kafasındayım
Peki FPS hız vs. bakımından cl 30 ila cl 28 fark yaratıcak mı gerçekten az da olsa falan? ona göre G Skill tercih edeğim kafama girdin hocamG.Skill![]()
G-skill tasarımı gayet iyi bence. Özellikle royal serisi çok tatlı duruyor. Kalite olarak da g-skill baya iyiYav bu adam aklıma girdi benim CL 28 falan diyerekgaliba G Skill alacağım da tasarımı çok iyi değil ya
Peki FPS hız vs. bakımından cl 30 ila cl 28 fark yaratıcak mı gerçekten az da olsa falan? ona göre G Skill tercih edeğim kafama girdin hocam![]()
G-skill tasarımı gayet iyi bence. Özellikle royal serisi çok tatlı duruyor. Kalite olarak da g-skill baya iyi
Tam adamına sordunGSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
şunu alıp aradan çekileyim diyorum ne diyorsun ömürlük alıcam kanka net bişey söyle
Kafanı çok karıştırıyorsun. CL28 ile CL30 arasındaki farkı anca bench programlarında görürsün. Eğer CL26 falan konuşulmayacaksa 30CL 6000MHZ al geç, 2000 liran cebinde kalsın. SSD için Exceria Pro modelini al geç. Bir ürünün sorunu markayla değil o modelle alakalıdır. Gigabyte'ın meşhur patlayan PSU'ları yüzünden ne yapalım bir daha Gigabyte PSU almayalım mı? Saçma bakış açıları bunlar.GSKILL 32GB (2x16GB) TZ5 Royal Neo Silver RGB DDR5 6000MHz CL28 1.4V EXPO Dual Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
şunu alıp aradan çekileyim diyorum ne diyorsun ömürlük alıcam kanka net bişey söyle
DDR5 alt gecikmelerde çok hassas. Primary CL26 yapar ama şansı yaver giderse anca CL30 gibi gecikme alır. O yüzden DDR5 O.C işi zor.sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey cl 30 alsa bile onu cl 26 yapabileceği ama özellikle royal alıp güzel gözükmesini istiyor