HANGİSİNİ ALMALIYIM PERFORMANS İSTİYORUM!

Kafanı çok karıştırıyorsun. CL28 ile CL30 arasındaki farkı anca bench programlarında görürsün. Eğer CL26 falan konuşulmayacaksa 30CL 6000MHZ al geç, 2000 liran cebinde kalsın. SSD için Exceria Pro modelini al geç. Bir ürünün sorunu markayla değil o modelle alakalıdır. Gigabyte'ın meşhur patlayan PSU'ları yüzünden ne yapalım bir daha Gigabyte PSU almayalım mı? Saçma bakış açıları bunlar.
Tamamdır reisim son olarak şunu istiyorum iki model arasından hangisini sen olsan alırdın? XPG vs. Corsair diye sordum ya konumda?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sabahtan beri anlatmaya çalıştığım şey cl 30 alsa bile onu cl 26 yapabileceği ama özellikle royal alıp güzel gözükmesini istiyor
Adam kafama girdi almışken daha iyi bişey alayım psikolojisne girdim kral ya

Tamamdır reisim son olarak şunu istiyorum iki model arasından hangisini sen olsan alırdın? XPG vs. Corsair diye sordum ya konumda?

Adam kafama girdi almışken daha iyi bişey alayım psikolojisne girdim kral ya
PC'de daha iyisi diye bir şey olmaz. İhtiyaca göre tercih olur. Senin durumunda XPG + Exceria Pro güzel ikili al geç.

@KAwie reisim çok saolasın

Bana değil @KAwie ye teşekkür et :D
Reisim son olarak bi yardımcı olur musun ikisi arasında kaldım

Son düzenleme:

Bunu Al Geç .

Ekstra olarak ssd soğutucu vs almam gerekli mi bu arada? Anakart olarak MSI B650 TOMAHAWK WIFI kullanıyorum yeterli olurmu?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,501
Üyeler
183,440
Son üye
zfrbbcn
Geri