YAG -Gustavo
80+
- Reaksiyon skoru
- 5
Anakartim pegatron ipx41d3 ve ram seçen bi anakart Samsung 4gb ram taktım calistirmadi hangi ramleri çalıştırır bilgisi olan varsa yazsın.
Anakart 8gb ram destekliyor 4+4 kullaniyordum sattım ramleri başka ne marka çalışırmax 4 gb ve 1066 mhz olan RAM kullanabilirsin anakartın 4 gb üstü kabul etmıyor
Anakart 8gb ram destekliyor 4+4 kullaniyordum sattım ramleri başka ne marka çalışırAnakartın sitesinde yada başka bir yerde desteklediği maksimum RAM miktarı ile ilgili kesin bir bilgi bulamadım.
Eğer anakartın en fazla 4GB desteklediği için RAM çalışmamış olabilir. Çünkü anakartta 2 slot var, bu da 2+2 yapman gerekir demek, maksimum 4GB destekliyor dediklerine göre tek bir slotu maksimum 2 GB RAM takılabilecek şekilde tasarlamışlardır.
Eğer anakartın en fazla 8GB destekliyor ise RAM ya da anakartındaki RAM slotu bozuk olabilir.
Marka fark etmez aslında. Özellikler uyuyorsa çalışması gerekir.Anakart 8gb RAM destekliyor 4+4 kullaniyordum sattım ramleri başka ne marka çalışır
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anakart 8gb RAM destekliyor 4+4 kullaniyordum sattım ramleri başka ne marka çalışır