POLAT ALEMDAR_
80+ Silver
YokGenelde Avrupa'dan geri gelmeyen kitle şeriat çığırtkanlığı yapanlar oluyor. Nasıl bir terslikse artık.
YokGenelde Avrupa'dan geri gelmeyen kitle şeriat çığırtkanlığı yapanlar oluyor. Nasıl bir terslikse artık.
Tarih araştırması konusunda bilgi birikiminden yoksun oldukları için o dedi, bu dedi yeterli bir cevap oluyor onlar için. Sadece inandıkları yanlışla çelişmesin o kadar.Alakası yok bi şey chatgpt de yazıyor diye öyle olacak diye bir şey yok. Belgeli kanıtlı olayları gelip burda tartışmanın da bir anlamı yok. Said Nursi ve beraberindeki bir takım Kürtler milli mücadele yıllarında İstanbul'daki işgal komutanlığından Kürdistan kurulması için açık bir şekilde yardım istemişlerdir. Neyse işte boşverin siz safsata okumaya devam
Caner kardeşim bu soruyu buraya sorarak hata etmişsin. Aktif olarak görev yapan cami hocalarına sorarsan daha yardımcı olurlar. En azından boş boş yorum yapmazlar, senin de canını sıkmazlar.Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
En son şeriattan kaçan din kardeşleriniz İngiltere'de şeriat yürüyüşü yapıyordu.
PUAAHAHHAEn son şeriattan kaçan din kardeşleriniz İngiltere'de şeriat yürüyüşü yapıyordu.
Aynen kanka masal@johan
PUAAHAHHA
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Eren Güven @Judgment Cut kendi kurduğunuz masalların peşinden gitmeye devam mı?
Evet paşam masal.Aynen kanka masal
PekiEvet paşam masal.
OkumalıOkumamalısın. Gerçekten. Safsata dolu bir kitap. Elmalı'dan kuran mealini okuman daha faydalı olacaktıır.
5ıq İslam düşmanları kendisini burada da belli etmese olmaz. Öyle deme @Eren Güven @johan @Judgment Cut gibileri de başını çekiyor.Olm adam okumalıyım diye sormuş. Okuyayım mı? Gibi bir şey sormamış kendi kararı isteyen istediğini okur, konunun mevzusunu değiştirmeyin. Bilgisi olanlar yazsın.
@johan
PUAAHAHHA
Mesaj otomatik birleştirildi:
@Eren Güven @Judgment Cut kendi kurduğunuz masalların peşinden gitmeye devam mı?