Neler Yeni

Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Carlo

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Alakası yok bi şey chatgpt de yazıyor diye öyle olacak diye bir şey yok. Belgeli kanıtlı olayları gelip burda tartışmanın da bir anlamı yok. Said Nursi ve beraberindeki bir takım Kürtler milli mücadele yıllarında İstanbul'daki işgal komutanlığından Kürdistan kurulması için açık bir şekilde yardım istemişlerdir. Neyse işte boşverin siz safsata okumaya devam
Tarih araştırması konusunda bilgi birikiminden yoksun oldukları için o dedi, bu dedi yeterli bir cevap oluyor onlar için. Sadece inandıkları yanlışla çelişmesin o kadar.

POLAT ALEMDAR_

80+ Silver
Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Caner kardeşim bu soruyu buraya sorarak hata etmişsin. Aktif olarak görev yapan cami hocalarına sorarsan daha yardımcı olurlar. En azından boş boş yorum yapmazlar, senin de canını sıkmazlar.

Emrhan_

80+ Bronze
Olm adam okumalıyım diye sormuş. Okuyayım mı? Gibi bir şey sormamış kendi kararı isteyen istediğini okur, konunun mevzusunu değiştirmeyin. Bilgisi olanlar yazsın.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756
İsim
Eren Güven

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,756