Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
@Eren Güven
1690286816313.png

Bu işleri bırakta yks çalış artık

Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Okumamalısın. Gerçekten. Safsata dolu bir kitap. Elmalı'dan kuran mealini okuman daha faydalı olacaktıır.

burda islamcılığın hat safasını yaşayıp yaşatmaya çalışan bi yazardan bahsetme islamcılık yapma burda o kişi kurtuluş savaşında cumhuriyet zamanında kötü saçma sapan bir insandı tabi sorabilirsin ama böyle bir şey sorduğunda tebrik hoşgörü vs. bekleme
tmm islamcılık yapmıyoruz laik olup ***** fransız kanunlarını kabul ediyoruz hemen

Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
Dostum bu buraya sorulacak bir soru değil. Burası islamofobik insanlarla dolu, yputube bak orda rehberler vardır illaki.

her şey işinize geldiği gibi :ROFLMAO:
Alakası yok bi şey chatgpt de yazıyor diye öyle olacak diye bir şey yok. Belgeli kanıtlı olayları gelip burda tartışmanın da bir anlamı yok. Said Nursi ve beraberindeki bir takım Kürtler milli mücadele yıllarında İstanbul'daki işgal komutanlığından Kürdistan kurulması için açık bir şekilde yardım istemişlerdir. Neyse işte boşverin siz safsata okumaya devam

Tamam kardeş biz Arabistan'a gideriz umre yapar geri döneriz. Siz isterseniz Fransa'ya gidebilirsiniz.

Genelde Avrupa'dan geri gelmeyen kitle şeriat çığırtkanlığı yapanlar oluyor. Nasıl bir terslikse artık.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,180,355
Üyeler
187,326
Son üye
kubrahoca
Geri