Eren Güven
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,809
Max chatgpt diye yorumladımBuyur -aksine Milli Mücadele'ye destek vermiş:
Alıntıyı görüntüle
Max chatgpt diye yorumladımBuyur -aksine Milli Mücadele'ye destek vermiş:
Alıntıyı görüntüle
Hangisini okuman konusunda bir fikrim yok maalesef.
Okumamalısın. Gerçekten. Safsata dolu bir kitap. Elmalı'dan kuran mealini okuman daha faydalı olacaktıır.Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
neden sürgüne gittiğini biliyormuyuz acaba
tmm islamcılık yapmıyoruz laik olup ***** fransız kanunlarını kabul ediyoruz hemenburda islamcılığın hat safasını yaşayıp yaşatmaya çalışan bi yazardan bahsetme islamcılık yapma burda o kişi kurtuluş savaşında cumhuriyet zamanında kötü saçma sapan bir insandı tabi sorabilirsin ama böyle bir şey sorduğunda tebrik hoşgörü vs. bekleme
Dostum bu buraya sorulacak bir soru değil. Burası islamofobik insanlarla dolu, yputube bak orda rehberler vardır illaki.Hangi Risale-i Nur kitabını okumalıyım? Normalde Gençlik Rehberi'ni okuyacaktım ama acaba direkt Büyük Sözler kitabına mı atlasam diyorum. Siz ne diyorsunuz?
her şey işinize geldiği gibiMax chatgpt diye yorumladım
Tamam kardeş biz Arabistan'a gideriz umre yapar geri döneriz. Siz isterseniz Fransa'ya gidebilirsiniz.go sauidi arabia bro
Alakası yok bi şey chatgpt de yazıyor diye öyle olacak diye bir şey yok. Belgeli kanıtlı olayları gelip burda tartışmanın da bir anlamı yok. Said Nursi ve beraberindeki bir takım Kürtler milli mücadele yıllarında İstanbul'daki işgal komutanlığından Kürdistan kurulması için açık bir şekilde yardım istemişlerdir. Neyse işte boşverin siz safsata okumaya devamher şey işinize geldiği gibi![]()
Tamam kardeş biz Arabistan'a gideriz umre yapar geri döneriz. Siz isterseniz Fransa'ya gidebilirsiniz.
Neden????okuma