The Semih
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 4,613
sondakini görmedin sanırsam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ama deneyebilirsin merak ettim![]()
sondakini görmedin sanırsam
ama deneyebilirsin merak ettim![]()
bunun amd veya nvidia ile alakası yok ki forumda 5070 , 4060 ti , 4070 süper gibi kartlarla da çok fazla sorun yaşayan oldu birde cümlenin sonunda ünlem var mizahi konuşmuş
Biliyorum DX sorunlarını karta bağlamak yanlış, bende şakasına yazıyorum zaten.bunun amd veya nvidia ile alakası yok ki forumda 5070 , 4060 ti , 4070 süper gibi kartlarla da çok fazla sorun yaşayan oldu birde cümlenin sonunda ünlem var mizahi konuşmuşoyun çok güzel gözüküyor be vallahi alaydım keşke şunu.
harika hemen gidip gt 1030 alıcam
alsaydın da 2 3 yunan vursaydık abi xdbunun amd veya nvidia ile alakası yok ki forumda 5070 , 4060 ti , 4070 süper gibi kartlarla da çok fazla sorun yaşayan oldu birde cümlenin sonunda ünlem var mizahi konuşmuşoyun çok güzel gözüküyor be vallahi alaydım keşke şunu.
harika hemen gidip gt 1030 alıcam![]()
ben dx12 yi kapatarak sorunumu çözdüm dediğim gibi başka hiç bir yerde hata yemedim zaten mizahi bir anlamla yazdımBiliyorum DX sorunlarını karta bağlamak yanlış, bende şakasına yazıyorum zaten.
m.n11.com
5070, 9070 XT'den daha iyi bir ekran kartı bunu kabul edin artık AMD fangirlları sizi. Adam AMD kartı istemiyorum diyor siz hala öneriyorsunuz şu hurdayı.
Gigabyte Eagle alınmaz onu boşver.
Bunu:
Veya bunu öneririm:MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
GeForce RTX 50 Serisi – Game Changer! NVIDIA Blackwell ile güçlendirilen GeForce RTX 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere çığır açan yetenekler sunar. Devasa bir yapay zeka gücüyle…www.gaming.gen.tr
ban yemeye doymadı bu arkadaş XD neyse yine raporlayalım.5070, 9070 XT'den daha iyi bir ekran kartı bunu kabul edin artık AMD fangirlları sizi. Adam AMD kartı istemiyorum diyor siz hala öneriyorsunuz şu hurdayı.
Gigabyte Eagle alınmaz onu boşver.
Bunu:
Veya bunu öneririm:MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
MSI Gaming Trio RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.m.n11.com
![]()
ASUS TUF Gaming GeForce RTX 5070 OC 12GB GDDR7 192 Bit DLSS 4 Ekran Kartı
GeForce RTX 50 Serisi – Game Changer! NVIDIA Blackwell ile güçlendirilen GeForce RTX 50 Serisi GPU’lar, oyunculara ve içerik üreticilere çığır açan yetenekler sunar. Devasa bir yapay zeka gücüyle…www.gaming.gen.tr
Ben bile güldüm bu yoruma kankam, ben AMD önermiyorum forumda ona rağmen karşındayım
Alıntıyı görüntüle
senin yaptığın öneriler mantıklı yav bununla karşılaştırma kendini xd.Ben bile güldüm bu yoruma kankam, ben AMD önermiyorum forumda ona rağmen karşındayım
Alıntıyı görüntüle
5070'i Multi frame 3x'de kullandığında geçer 9070xT'yi.Ben bile güldüm bu yoruma kankam, ben AMD önermiyorum forumda ona rağmen karşındayım
Alıntıyı görüntüle
Tabikide misal 1030 > 5070Tİ + 9070XT diyorum yalansa yanlış deban yemeye doymadı bu arkadaş XD neyse yine raporlayalım.
senin yaptığın öneriler mantıklı yav bununla karşılaştırma kendini xd.
1030 > ryzen 4070.Tabikide misal 1030 > 5070Tİ + 9070XT diyorum yalansa yanlış de
zaten @The Semih de 1030 la 9090xt deviriyor5070 Multi frame 3x'e kullandığında geçer 9070xT'yi.