Çözüldü✓ HANGİ RX7700XT MODELI DAHA IYI?

igito

80+ Gold
Reaksiyon skoru
1,944
sistemim imzada yaziyor rx7700xt almak istiyorum 3 fanli olursa daha iyi olur en iyi performansli ve fp marka ve modeller nedir hangisini

sistemim imzada yaziyor rx7700xt almak istiyorum 3 fanli olursa daha iyi olur en iyi performansli ve fp marka ve modeller nedir hangisini
Gigabyte kullanıyorum ben öneririm

gigabyte dan iyi olan bir model varmi
Sapphire en fiyat performans marka soğutma konusunda üstüne bi marka yok ben saphire nitro+ special editon rx580 kullandım saphire rx6600 kullandım şuanda sapphire nitro+ rx7800xt kullanıyorum soğutmada üstüne bi marka yok

Ben alırken araştırmıştım en iyisi gigabyte olarak gördüm
Sapphire en fiyat performans marka soğutma konusunda üstüne bi marka yok ben saphire nitro+ special editon rx580 kullandım saphire rx6600 kullandım şuanda sapphire nitro+ rx7800xt kullanıyorum soğutmada üstüne bi marka yok
asus nasil peki? olmadi gigabyte alayim

Bu nasıl bir araştırma ki en iyisini gigabyte gördün
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben alman dostum. En çok şikayet de ondan geliyor.
13 15k ya alinabilecek modeller hangisi peki hocam? birde 7700xt yerine bu fiyatlara daha mantikli kart varmi

15 bine 7700 XT hiç görmedim ama bence 18 bine alınabilecek güzel bir ekran kartı. 4070 ayarında 1080-2k oyunculuk için ideal. 18 bine gigabayt var . İndirimlerle belki 17 ye alırsın

15 bine 7700 XT hiç görmedim ama bence 18 bine alınabilecek güzel bir ekran kartı. 4070 ayarında 1080-2k oyunculuk için ideal. 18 bine gigabayt var . İndirimlerle belki 17 ye alırsın
2. el olarak soylemistim hocam sifirina param yetmez

Geri