Çözüldü✓ HANGİ RX7700XT MODELI DAHA IYI?

Kral 13 bine 7700 XT satan var mı ya , pulseyi bile satmazlar diye düşünüyorum

Şurada RX 7800 XT ve RX 7700 XT ler karışık değerlendirilmiş. Belki işine yarar.
1745799998628.png

Ben kullanıyorum 2k da gigabyte gaming 7700xt modelini daş gibi kart malzeme kalitesi soğutması çok başarılı, gözün kapalı alabilirsin

Gigabyte'ın Gaming OC modelinin soğutma konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eagle modelleri epey vasat ama Gaming OC son derece başarılı. Ben 7800 XT kullanıyorum ASUS Dual model. Tabii gönül isterdi ki Sapphire Nitro+ alabilelim ama olmadı. Bildiğin uçak gemisi gibi kart. :cool:

Şaka bir yana konu sahibine şimdiden hayırlı olsun. AMD kullananlar kulübüne hoş geldiniz sizde :D

Şurada RX 7800 XT ve RX 7700 XT ler karışık değerlendirilmiş. Belki işine yarar.
Alıntıyı görüntüle
sapphire pulse gayet iyi görünüyor aslında burada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ben kullanıyorum 2k da gigabyte gaming 7700xt modelini daş gibi kart malzeme kalitesi soğutması çok başarılı, gözün kapalı alabilirsin
bende 1080p monitör var 2. elde güzel temiz ve uygun bulmaya çalışıyorum hocam teşekkürler

Gigabyte'ın Gaming OC modelinin soğutma konusunda rakiplerinden aşağı kalır yanı yok. Eagle modelleri epey vasat ama Gaming OC son derece başarılı. Ben 7800 XT kullanıyorum ASUS Dual model. Tabii gönül isterdi ki Sapphire Nitro+ alabilelim ama olmadı. Bildiğin uçak gemisi gibi kart. :cool:

Şaka bir yana konu sahibine şimdiden hayırlı olsun. AMD kullananlar kulübüne hoş geldiniz sizde :D
7700xt nin sapphire nitro+ modelide çok güzel ve tatlı duruyor boydan boya ışıklandırması falan ama uyguna bulabileceğimi çok sanmıyorum en uygun fiyatlı ve soğutması fena olmayan gigabyte modeli bakıyorum şimdi ama kendi kartımı satmayınca daha alamıyorum hemen o beni engelliyor. normalde ben nvidia kullanmak istiyorum her aldığım kartı ama nvidianın vram pintiliği yüzünden vazgeçtim :D

sağolasınız hocam umarım amd kullandığıma pişman etmez bu 7700xt :D

Amd de açık ara Sapphire markasını öneririm.
Zamanında Asus Rog rx480 kullandım , Sapphire RX580 Nitro+ SE şuanda da Sapphire RX7800XT Pure modelini kullanmaktayım asustan daha iyi performans veriyor soğutma vs bakımından. Marka ismine para vermekten kaçınmaya çalışan birisiyim.

Amd de açık ara Sapphire markasını öneririm.
Zamanında Asus Rog rx480 kullandım , Sapphire RX580 Nitro+ SE şuanda da Sapphire RX7800XT Pure modelini kullanmaktayım asustan daha iyi performans veriyor soğutma vs bakımından. Marka ismine para vermekten kaçınmaya çalışan birisiyim.
7700xt de nitro+ biraz pahalı benim bütçeme, pure modelinin 2. el ilan sayısı çok az ve o da pahalı bir tık, 2 fanlı pulse de biraz uygun ama çoğu kişi önermedi o yüzden bende yine biraz uygun olan 3 fanlı gigabyte modelini almak istiyorum sorun çıkmaz diye düşünüyorum ama gönül isterki nitro+ alabileyim :)

sapphire pulse gayet iyi görünüyor aslında burada
Değerleri iyi ancak ne tip sorunları olduğunu bilmiyorum.
9070 XT de mesela Gaming OC lerin Memory Temp ve Fan sesinden şikayet eden gördüm ancak Pulse 7700 XT de bir şey göremedim.

Değerleri iyi ancak ne tip sorunları olduğunu bilmiyorum.
9070 XT de mesela Gaming OC lerin Memory Temp ve Fan sesinden şikayet eden gördüm ancak Pulse 7700 XT de bir şey göremedim.
bende göremedim aslında ama vardır bi bilinen illaki.

Geri