Neler Yeni

Hangi secenek daha mantıklı?

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MERAKLI
A) 280k msi titan gt77hx mi alsam?
B) 205k asus rog strix scar 18 alıp monitör+klavye+masa+mouse vb. Şeyler mi alsam?

5000 serisi çıkınca aynı mantığı uygulayacam. Sizce hangi seçenek mantıklı?
Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olacağım ve oyun oynamayı çok seviyorum.

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
ulaş dursun
A) 280k msi titan gt77hx mi alsam?
B) 205k asus rog strix scar 18 alıp monitör+klavye+masa+mouse vb. Şeyler mi alsam?

5000 serisi çıkınca aynı mantığı uygulayacam. Sizce hangi seçenek mantıklı?
Bilgisayar mühendisliği öğrencisi olacağım ve oyun oynamayı çok seviyorum.
şimdi ikiside mantıksız bunların yarı fiyatını geçtim çeyrek fiyatına canavar gibi laptop alırsın işini fazlasıyla görürsün bilgisayar mühendisi öğrencisi daha olacaksın bide öğrencisin yani bende m2 Mac var pc öğrencisiyim fazlasıyla yetiyor yani bu paraları harcama işin özü madem iyi laptop istiyorsun yarı fiyatına bişey bak

Trakya

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Koray ercan
Araba mi aliyon kanka bunlar nasil paralar. Bilgisayar alican altustu yazik bu fiyata

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
ulaş dursun
Araba mi aliyon kanka bunlar nasil paralar. Bilgisayar alican altustu yazik bu fiyata
hocam benim babaya götürsem bu pcyi al diye vurur bi tane bana anlayamadım ki bu işi nasıl oluyor bu forumu çözemedim ben biri 4080 mi 4090 mı diye konu açar diğeri 7800x3d mi 9800x3d mi diye açar para bol galiba herkeste:D

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MERAKLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Reis 10 yıl boyunca kullancam
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ayrıca 200k araba mı var

şimdi ikiside mantıksız bunların yarı fiyatını geçtim çeyrek fiyatına canavar gibi laptop alırsın işini fazlasıyla görürsün bilgisayar mühendisi öğrencisi daha olacaksın bide öğrencisin yani bende m2 Mac var pc öğrencisiyim fazlasıyla yetiyor yani bu paraları harcama işin özü madem iyi laptop istiyorsun yarı fiyatına bişey bak
Mac ndn aldin? Windows daha rahat deniliyordu. Ios üzerine mi çalışıcan ileride? Birde 10 yıl fln kullancam + bu süre boyunca çıkan oyunlar yüksek sistem gereksinimi isticek

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
ulaş dursun
Reis 10 yıl boyunca kullancam

Ayrıca 200k araba mı var

Mac ndn aldin? Windows daha rahat deniliyordu. Ios üzerine mi çalışıcan ileride? Birde 10 yıl fln kullancam + bu süre boyunca çıkan oyunlar yüksek sistem gereksinimi isticek
yok Mac daha iyi windows sadece oyun oynatıyor bütün yazılımcılar Mac önerdi bugüne dek bana. 10 yıl kullanma diye bir şey yok hikaye onlar 5 yıl kullanır değiştirirsin yani üniversiten boyunca. oyun oynuyorsan mecbur windows alıcaksın. sana önerim i7 ve 5070 laptopu bulup alman. gerisini sen bilirsin.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MERAKLI
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yok Mac daha iyi windows sadece oyun oynatıyor bütün yazılımcılar Mac önerdi bugüne dek bana. 10 yıl kullanma diye bir şey yok hikaye onlar 5 yıl kullanır değiştirirsin yani üniversiten boyunca. oyun oynuyorsan mecbur windows alıcaksın. sana önerim i7 ve 5070 laptopu bulup alman. gerisini sen bilirsin.
Hobi olarak oyun geliştirme yapacağım. Bunun için mac mi Windows mu almalıyım

3. Seçenek PlayStation 5 pro +macbook pro m4

ChapGPT mac için bazı yazılımları kaldırmaz dedi doğru mu?

Son düzenleme:

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
444
İsim
ulaş dursun
fenaymış fiyatta iyi muadillere göre

Hobi olarak oyun geliştirme yapacağım. Bunun için mac mi Windows mu almalıyım

3. Seçenek PlayStation 5+macbook pro m4

ChapGPT mac için bazı yazılımları kaldırmaz dedi doğru mu?
ne kaldırmıyor kim diyo hepsinin yolları var meraklanma. hobi olarak oyun geliştirme nedir sen biliyo musun yazılım anlamadım? m4 gayet yeterli olur ps5i bilemem.

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MERAKLI
fenaymış fiyatta iyi muadillere göre

ne kaldırmıyor kim diyo hepsinin yolları var meraklanma. hobi olarak oyun geliştirme nedir sen biliyo musun yazılım anlamadım? m4 gayet yeterli olur ps5i bilemem.
Kendi oyunumu fln yapmak istiyorum boş vakitlerimde. Bilgisayar mühendisliği okuyacağım ama

Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
MERAKLI
Yolun başındayız aynen. Karar vericem bir şekil. Öneri için teşekkürler

redjohn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Hakan Yivus
Şahsen 280K verip bir bilgisayarı 10 yıl kullanmak yerine, 140K verip güzel bir şey alırdım, geri kalan parayı altına falan yatırır 5 yıl sonra elimdekini ve altınları satıp bir 5 yıl daha kullanmalık bir bilgisayar alırdım.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,048,574
Üyeler
166,406
Son üye
ceylan34
Top Bottom