Hangi sertifikalı psu tercih etmeliyim

Kadirclk2

80+
Reaksiyon skoru
1
İkisi de 750w msi psu birisi gold birisi bronze gold olan versiyon 3654 tl bronze 3170 tl güncel fiyatları bronze olan indirim ile 2867 e düşmüş geçen ay bekleyip o paraya onu mu almalıyım yoksa gold olan versiyonu mu tercih etmeliyim karar veremedim fazla 800 tl bir fark oluyor ortalama değer mi gerek var mı sizce

Ekler

• IMG_8286.webp
    IMG_8286.webp
    105.8 KB · Hit: 24
  • IMG_8287.webp
    IMG_8287.webp
    130.8 KB · Hit: 21
O sertifikalar çekilen elektriğin verimliliğine dayalıdır kalite olarak seviyelendirilmez yani.
Bn olanın iyi olduğunu biliyorum gn hakkında bilgim yok .
@yusuf7878

PSU kaliteli ise sertifikanın aralarında fiyat farkı çok var ise önemli olmadığını düşünüyorum bunu beyaz eşyalardaki a++ a+ gibi verimlilik sıralaması gibi düşünebilirsin fiyat farkı yoksa bir üst verimlilikte olanı alırsın.

PSU kaliteli ise sertifikanın aralarında fiyat farkı çok var ise önemli olmadığını düşünüyorum bunu beyaz eşyalardaki a++ a+ gibi verimlilik sıralaması gibi düşünebilirsin fiyat farkı yoksa bir üst verimlilikte olanı alırsın.
800 tl fark var yani elektrik den başka fark yoksa bronze olanı tercih edeceğim

İkisi de 750w msi psu birisi gold birisi bronze gold olan versiyon 3654 tl bronze 3170 tl güncel fiyatları bronze olan indirim ile 2867 e düşmüş geçen ay bekleyip o paraya onu mu almalıyım yoksa gold olan versiyonu mu tercih etmeliyim karar veremedim fazla 800 tl bir fark oluyor ortalama değer mi gerek var mı sizce
Tam olarak bütçen ne kadar? GN modelleri hakkında gram bilgi yok. Alınmamalı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,841
Üyeler
184,234
Son üye
Dark Brotherhood
Geri