E egrdmm 80+ Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 15 Dahası Reaksiyon skoru 3 İsim Ege Erdem Salı, 09:51 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 TinerciAlper yazmış: Malbora touch filtresi cok kotu ekmek gibi bi tadi var berbat yellow soft alirsan istegine varirsin Mesaj otomatik birleştirildi: Pazartesi, 23:44 Yada sarapli vs tutun alip kendin sarabilirsin Devamı için tıklayın... reis bazı arkadaşlar soft tedavülden kalktı sadece yellow kaldı diyor doğrumu çünkü ben 1 2 sene önce içtim yellow beğenemedim pek
TinerciAlper yazmış: Malbora touch filtresi cok kotu ekmek gibi bi tadi var berbat yellow soft alirsan istegine varirsin Mesaj otomatik birleştirildi: Pazartesi, 23:44 Yada sarapli vs tutun alip kendin sarabilirsin Devamı için tıklayın... reis bazı arkadaşlar soft tedavülden kalktı sadece yellow kaldı diyor doğrumu çünkü ben 1 2 sene önce içtim yellow beğenemedim pek
Yavuz Sultan Selim 80+ Gold Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 8,178 Dahası Reaksiyon skoru 7,049 İsim Burak Karadağ Salı, 11:43 #16 Kent D-range Gray içiyorum sadece
emoemir09 80+ Katılım 21 Ocak 2021 Mesajlar 321 Dahası Reaksiyon skoru 102 İsim Emirhan Kahyaoğlu Salı, 22:44 #17 egrdmm yazmış: reis yanlis anlama ben tavsiye istemedim birakmam gerektiğini ben de biliyorum ama ben senden bunu istemedim ki Mesaj otomatik birleştirildi: Pazartesi, 20:08 onu da bir arkadaştan içtim hem tadı iğrenç hemde hissetmiyorsun yani onu iççeğime slime geçerim Devamı için tıklayın... kral zaten bunla kimse bırakamıyor nikotin oranı fazla ve üstüne sinmiyor diye dedim
egrdmm yazmış: reis yanlis anlama ben tavsiye istemedim birakmam gerektiğini ben de biliyorum ama ben senden bunu istemedim ki Mesaj otomatik birleştirildi: Pazartesi, 20:08 onu da bir arkadaştan içtim hem tadı iğrenç hemde hissetmiyorsun yani onu iççeğime slime geçerim Devamı için tıklayın... kral zaten bunla kimse bırakamıyor nikotin oranı fazla ve üstüne sinmiyor diye dedim