HANGİ SİSTEM 4060 VS 4060 Tİ

Hocam bide size ufak tavsiye verim ramleri 32gb yapın sonra uğraşmayın ssdyi 1tb yapın sonra uğraşmayın kasayı kesin ve kesin bitfenix kasa seçin rampageden uzak durun elinizde kalmasın
rampage zaten hayır da ben vento düşünmüştüm

gerçekten ya bir de hocam şimdi ekran kartı beyaz kasa da beyaz olsa nasıl olur ama diğerleri siyah olcak bu sefer bir de benim klavye filan her şey siyah
Zamanı gelince onlarıda değişirsin beyaz sistemin değeri her zaman fazladır hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

rampage zaten hayır da ben vento düşünmüştüm
Ventoda olabilir ben beyaz sistem kurmak istiyrbilirsiniz diye dedim ekran kartıda beyaz olduğu için

Zamanı gelince onlarıda değişirsin beyaz sistemin değeri her zaman fazladır hocam

Ventoda olabilir ben beyaz sistem kurmak istiyrbilirsiniz diye dedim ekran kartıda beyaz olduğu için
ya klavye filan her şey siyah güzel olur mu ki bide benim oda full gri

hocam bide 32 ram çok gerekli mi sizce

çok arada kaldım hangisi sizce

hocam bide 32 ram çok gerekli mi sizce
Şuanda gerekli değil ama max 1 sene sonra keşke değişseydim diceksin ssd için zaten söylememe gerek yok diye düşünüyorum kasa içinde rampage dışında hangisi hoşuna gidiyorsa onu al zevk meselesi

yaptığın saçmalık 4060ti ın çektiği güç zaten 160 watt kart hangi gücü tüketicek de ısıncak :D muhtemelen o kart 70 dereceyi bile görmez eagle diye almamak saçma bende de 4060ti gaming oc var şu an tam yükte 62 derecelerde çalışıyor kart eagle da taş çatlasın 70 olsun , 20kya 12400f 4060ti sistem her türlü daha mantıklı yine de keyfine kalmış

Şuanda gerekli değil ama max 1 sene sonra keşke değişseydim diceksin ssd için zaten söylememe gerek yok diye düşünüyorum kasa içinde rampage dışında hangisi hoşuna gidiyorsa onu al zevk meselesi
ben de öyle düşünüyorum hocam

yaptığın saçmalık 4060ti ın çektiği güç zaten 115 watt kart hangi gücü tüketicek de ısıncak :D muhtemelen o kart 70 dereceyi bile görmez eagle diye almamak saçma bende de 4060ti gaming oc var şu an tam yükte 62 derecelerde çalışıyor kart eagle da taş çatlasın 70 olsun , 20kya 12400f 4060ti sistem her türlü daha mantıklı yine de keyfine kalmış
115 az değil mi ya

ben de öyle düşünüyorum hocam

115 az değil mi ya
Zaten olayı o 250watt çeken 3070le 160watt çekerek aynı gücü veriyor ne kadar verimli olduğu ortada o yüzden ısınmıyor ( düzeltme 4060ti 160watt çekiyormuş 4060 115miş )

yaptığın saçmalık 4060ti ın çektiği güç zaten 160 watt kart hangi gücü tüketicek de ısıncak :D muhtemelen o kart 70 dereceyi bile görmez eagle diye almamak saçma bende de 4060ti gaming oc var şu an tam yükte 62 derecelerde çalışıyor kart eagle da taş çatlasın 70 olsun , 20kya 12400f 4060ti sistem her türlü daha mantıklı yine de keyfine kalmış
şimdi o kasa şuan baktığım kasadan daha mı iyi bu ti farkı çok mu hocam

Geri