Knk gelebilir ben dün akşam alcaktım tam alcam sepete eklenmedi stok bitti bugün yine geldi 1-2 stok aldım bende gelmeme ihtimali var eğer gelirsede buyuk ihtimal son demler olur gelirse al direkrestock gelir mi sizce
bekliyim o zmaanKnk gelebilir ben dün akşam alcaktım tam alcam sepete eklenmedi stok bitti bugün yine geldi 1-2 stok aldım bende gelmeme ihtimali var eğer gelirsede buyuk ihtimal son demler olur gelirse al direk
inş gelirKnk gelebilir ben dün akşam alcaktım tam alcam sepete eklenmedi stok bitti bugün yine geldi 1-2 stok aldım bende gelmeme ihtimali var eğer gelirsede buyuk ihtimal son demler olur gelirse al direk
2.bitmiş öneriniz var mı
bunla farkı ne acaba ve kasayla psu kaliteli mi birde hala wattman hatasi var mi amdde https://www.tebilon.com/amd-5600-xf...medium=youtube&utm_campaign=pch-frost-rx-6700![]()
AMD 5600-ASUS Dual Radeon RX 7600 XT OC Edition 16GB-ASUS PRIME B450M-K II-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD 5600-ASUS Dual Radeon RX 7600 XT OC Edition 16GB-ASUS PRIME B450M-K II-XPG 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Gözüme çarpan bu var
Senin dag9 noldu24k bütçeyle sistem arıyprum bu ikisi arasında kaldım tebilon sistem rx 6800 yapılacak ayrıca onerilerinizi bekliyorum monitör için karar veremedim monıtor dahil değil bütçeye
![]()
AMD RYZEN 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC-GIGABYTE B550-XPG 16GB-512GB Uygun Fiyatları ile Tebilonda
TEBİLON Marka AMD RYZEN 5700X-GIGABYTE Radeon RX 7700 XT GAMING OC-GIGABYTE B550-XPG 16GB-512GB Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
![]()
ELITE-6700XT / AMD Ryzen 5 7500F MPK / ASUS Radeon RX 6700 XT DUAL 12GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Gaming Bilgisayar
ELITE-6700XT Powered by Asus temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. AMD RYZEN 5 7500F ASUS RX 6700 XT ekran kartı, Asus PRIME A620M-K Anakart, 16GB DDR4 RAM ve 500GB NVMe M.2 SSD parçaları toplanılarak oluşturulmuştur. Montaj ve testleri ücretsiz yapılarak, aynı gün kargo ile...www.gaming.gen.tr
vazgectim (aile zoruyla) .dSenin dag9 noldu
guvenmediler yani garanti olayindan i kadar anlatmaya calisyimSenin dag9 noldu
vazgectim (aile zoruyla) .d
Yapacak bir şey yok klasik. Ben bugün 2sini verdim 23 denvazgectim (aile zoruyla) .d
Mesaj otomatik birleştirildi:
guvenmediler yani garanti olayindan i kadar anlatmaya calisyim
o kadar garantide sorun olmaz dedim dayim var ajansi var butun aile ona giveniyo oda garanti sorun olur diyince vazgecti aileme sey yapamadim sakalimiz biyigimiz yok ki sozumuz dinlensinYapacak bir şey yok klasik. Ben bugün 2sini verdim 23 den
Kasa psu güzel , ekran kartı 2 gömlek üstün , ramler fena değil , anakart en azından b550 kullanılmış ama bu sistem 2k isterbunla farkı ne acaba ve kasayla psu kaliteli mi birde hala wattman hatasi var mi amdde https://www.tebilon.com/amd-5600-xf...medium=youtube&utm_campaign=pch-frost-rx-6700
Yav bu ailelerdeki bilgisiz insanların böyle durumlara sokması insanı kötü yani. Yani garantide nolur biliyo musun max. Garantiye gönderirsin ürünü adamlar tutar fatura adresine gönderir. Belki 2 senede 100 tane sistem satmısımdır 1 kere başımıza geldi buo kadar garantide sorun olmaz dedim dayim var ajansi var butun aile ona giveniyo oda garanti sorun olur diyince vazgecti aileme sey yapamadim sakalimiz biyigimiz yok ki sozumuz dinlensin