Neler Yeni

HANGI SISTEM ALINIR??

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Yav bu ailelerdeki bilgisiz insanların böyle durumlara sokması insanı kötü yani. Yani garantide nolur biliyo musun max. Garantiye gönderirsin ürünü adamlar tutar fatura adresine gönderir. Belki 2 senede 100 tane sistem satmısımdır 1 kere başımıza geldi bu :D
vallaha öyle hocam napayim ne diyeyim diyorum sizden bahsederken al satçı diyprum diyorlar ki o satıcı olduğu için öyle diyor falan diyorlar bir kaç bin fazla ver sıfır al diyorlar

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
vallaha öyle hocam napayim ne diyeyim diyorum sizden bahsederken al satçı diyprum diyorlar ki o satıcı olduğu için öyle diyor falan diyorlar bir kaç bin fazla ver sıfır al diyorlar
Valla 1-2 daha verip sıfır almak mantıklı zaten ama 25 e var mı aynı kasa? Varsa zaten git onu al

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Murat hür
Mesaj otomatik birleştirildi:

İstersen +1.5k ya 6700xt seçebilirsin ben düz 6700 aldım gerek olmadiği için
Monitör dahil 16500 e alınır mı hocam

Ekler

• Screenshot_2023-11-29-19-03-30-048_com.miui.gallery-edit.jpg
    Screenshot_2023-11-29-19-03-30-048_com.miui.gallery-edit.jpg
    123.1 KB · Hit: 41

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Valla 1-2 daha verip sıfır almak mantıklı zaten ama 25 e var mı aynı kasa? Varsa zaten git onu al
bende onu diyorum nor.alde 30 bin diyorum yok ne diyim forumdaki mesajlari gosteriyorum bakin diyorum herkes iyi yazmis kacirma yazmis bi tane kanalin sahibi renderle ugrasan bir tanidigim var ona sordum kacirma diyor daha ne diyeyim

@firsatgamingx ne diyeyim hocam aileme

Son düzenleme:

firsatgamingx

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,774
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
bende onu diyorum nor.alde 30 bin diyorum yok ne diyim forumdaki mesajlari gosteriyorum bakin diyorum herkes iyi yazmis kacirma yazmis bi tane kanalin sahibi renderle ugrasan bir tanidigim var ona sordum kacirma diyor daha ne diyeyim

@firsatgamingx ne diyeyim hocam aileme
Yani bilmiyom da benim asıl işim alsat değil üniversitede hocayım. Cem Ayar yazınca cıkıyor bilgisayar mühendisliği hocasıyım.

Satan kişiyi bilemem ama garanti konusunda başkasının üzerinde olması sadece sen garantiye gönderdiğin zaman firma yanlıslıkla oraya gönderirse anca öyle olur. Ne yapılabilir? 2. el satış sözlesmesi yapabilirsiniz belki satan alan isimlerinin olduğu ben bu arkadasa şu paraya sattım gibi.

O zaman garantide de problem olmaz hiç. Ama zaten olmuyo yani dediğim gibi. İçindeki parçaları seri nolarına bakarak alırsın.

İntel diagnostic çalıstırıp işlemciyi
Furmarkla ekran kartını
Crystal disk mark ile de ssdyi kontrol edebilirsin.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Yani bilmiyom da benim asıl işim alsat değil üniversitede hocayım. Cem Ayar yazınca cıkıyor bilgisayar mühendisliği hocasıyım.

Satan kişiyi bilemem ama garanti konusunda başkasının üzerinde olması sadece sen garantiye gönderdiğin zaman firma yanlıslıkla oraya gönderirse anca öyle olur. Ne yapılabilir? 2. el satış sözlesmesi yapabilirsiniz belki satan alan isimlerinin olduğu ben bu arkadasa şu paraya sattım gibi.

O zaman garantide de problem olmaz hiç. Ama zaten olmuyo yani dediğim gibi. İçindeki parçaları seri nolarına bakarak alırsın.

Furmarkla ekran kartını
aileme boyle anlatirsam anlayacaklarini dusunmuyorum :D

Furmarkla ekran kartını
kesin %100 garanti konusunda falan ikna etmem için ne demem lazım ailemin anlayacagı bir şekilde mesela ailem şey diyor hani faturada idmi yazan adam ölse falan diyor

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
slm
24k bütçeyle sistem arıyprum bu ikisi arasında kaldım tebilon sistem rx 6800 yapılacak ayrıca onerilerinizi bekliyorum monitör için karar veremedim monıtor dahil değil bütçeye
Kankam sen FPS oyunları oynayacağını söyledin diye hatırlıyorum 5600 gayet yeterli ama daha iyi bir performans istiyorsan senin için 7500F + 6700 XT daha uygun bir seçim olur.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
Kankam sen FPS oyunları oynayacağını söyledin diye hatırlıyorum 5600 gayet yeterli ama daha iyi bir performans istiyorsan senin için 7500F + 6700 XT daha uygun bir seçim olur.
hocam ben birinden 13400f rtx 4060 ti 16gb alacaaktim ailem yuzunden alamadim ona yaniyorum ya

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
850
İsim
slm
13400F tercihinin sebebi nedir kankam 13400F sistemler DDR4 satılıyor 7500F sistemler DDR5 satılıyor, 4060 Ti için de 16 GB modeline gerek yok açıkçası 3-4 sene falan daha 8 GB götürür seni CS Valo oynadığın sürece.

ruzgarexe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
219
İsim
rüzgar karaytuğ
13400F tercihinin sebebi nedir kankam 13400F sistemler DDR4 satılıyor 7500F sistemler DDR5 satılıyor, 4060 Ti için de 16 GB modeline gerek yok açıkçası 3-4 sene falan daha 8 GB götürür seni CS Valo oynadığın sürece.
da g9 sistem 23k idi

ve arada god war, the last of us, assasins creed gibi oyunlarda oynayabilirim

Top Bottom