HANGI SISTEM ALINIR??

Knk gelebilir ben dün akşam alcaktım tam alcam sepete eklenmedi stok bitti bugün yine geldi 1-2 stok aldım bende gelmeme ihtimali var eğer gelirsede buyuk ihtimal son demler olur gelirse al direk
bekliyim o zmaan
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Knk gelebilir ben dün akşam alcaktım tam alcam sepete eklenmedi stok bitti bugün yine geldi 1-2 stok aldım bende gelmeme ihtimali var eğer gelirsede buyuk ihtimal son demler olur gelirse al direk
inş gelir

Gözüme çarpan bu var
bunla farkı ne acaba ve kasayla psu kaliteli mi birde hala wattman hatasi var mi amdde https://www.tebilon.com/amd-5600-xf...medium=youtube&utm_campaign=pch-frost-rx-6700

24k bütçeyle sistem arıyprum bu ikisi arasında kaldım tebilon sistem rx 6800 yapılacak ayrıca onerilerinizi bekliyorum monitör için karar veremedim monıtor dahil değil bütçeye

Senin dag9 noldu

Yapacak bir şey yok klasik. Ben bugün 2sini verdim 23 den
o kadar garantide sorun olmaz dedim dayim var ajansi var butun aile ona giveniyo oda garanti sorun olur diyince vazgecti aileme sey yapamadim sakalimiz biyigimiz yok ki sozumuz dinlensin

o kadar garantide sorun olmaz dedim dayim var ajansi var butun aile ona giveniyo oda garanti sorun olur diyince vazgecti aileme sey yapamadim sakalimiz biyigimiz yok ki sozumuz dinlensin
Yav bu ailelerdeki bilgisiz insanların böyle durumlara sokması insanı kötü yani. Yani garantide nolur biliyo musun max. Garantiye gönderirsin ürünü adamlar tutar fatura adresine gönderir. Belki 2 senede 100 tane sistem satmısımdır 1 kere başımıza geldi bu :D

Geri