HANGİ SİSTEMİ ALMALIYIM

Xayax

80+
Reaksiyon skoru
4
Arkadaşlar 2 sistem arasında kaldım SSD lere takılmayın bende var onu kullanıcam sizce hangisini tercih etmeliyim

1. Sistem :

2. Sistem :

Arkadaşlar 2 sistem arasında kaldım SSD lere takılmayın bende var onu kullanıcam sizce hangisini tercih etmeliyim

1. Sistem :

2. Sistem :
Fenix Bronze bence

2 sinide almamalısın pahalı bence dalga geçer gibi 40 45klık sisteme 16 ram 500gb ssd koymuşlar geçen d.a paylaşmıştı keşke onu alsaydınız hocam

2 sinide almamalısın pahalı bence dalga geçer gibi 40 45klık sisteme 16 ram 500gb ssd koymuşlar geçen d.a paylaşmıştı keşke onu alsaydınız hocam
Hazır sitemler bı benimi hoşuma gitmiyor sanki parçalar ekran kartı ve işlemci harici çok giriş seviyesi

Hazır sitemler bı benimi hoşuma gitmiyor sanki parçalar ekran kartı ve işlemci harici çok giriş seviyesi
Özelleştirirsen çok kaliteli ürünler ortaya çıkabiliyor hemde daha uyguna he yok ben para babasıyım çekerim 4090ı istediğim parçalarla basarım 200k her türlü hazır sistemden daha kaliteli olur

1. Sistem :

2. Sistem :
Ikiside alınmaz öğlen konu ac

İkiside kötü fiyatına g

Paylaştığınız sistem nasıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İkiside kötü fiyatına göre
bunun gibi yada daha iyi bir sistem varsa paylaşabilir misin

Paylaştığınız sistem nasıldı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

bunun gibi yada daha iyi bir sistem varsa paylaşabilir misin
Ben sistem paylaşmadım ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular