Neler Yeni

Hangi sıvı soğutmayı almalıyım?

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut
Merhaba arkadaşlar aklımda 3 tane sıvı soğutucu var hangisini almalıyım biliyorum testlerini de bulamadım kullanan arkadaşlar varsa içinizden yada fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada yeni Asus Rog Ryujin III 360 ARGB EXTREME model sıvı soğutma çıkıcak onu mu almak için beklesem bilmiyorum çok kafam karışık yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.

1: Corsair iCUE LINK H150i LCD 360mm
2: Cooler Master Masterliquid İON 360mm
3: Asus Rog Ryujin III ARGB EXTREME 360mm

Volkan:/

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Volkan
Merhaba arkadaşlar aklımda 3 tane sıvı soğutucu var hangisini almalıyım biliyorum testlerini de bulamadım kullanan arkadaşlar varsa içinizden yada fikri olan arkadaşlar yardımcı olursa çok memnun olurum. Bu arada yeni Asus Rog Ryujin III 360 ARGB EXTREME model sıvı soğutma çıkıcak onu mu almak için beklesem bilmiyorum çok kafam karışık yardımlarını bekliyorum teşekkür ederim.

işlemci nedir

• Beğen
Reaksiyonlar: XPCX

Awaxs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
59
İsim
Deniz Ayaz Ocak
1 al geç

• Beğen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Volkan
  • Beğen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,074
İsim
Volkan

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aklımda bu sıvı soğutucunun argb modeli de vardı ama LCD ekran da istiyorum ve kasama uyar mı bu arctic bilmiyorum bendeki kasa cooler master TD500 v2
Mesaj otomatik birleştirildi:

1 ciyi bende çok beğendim ama işte kafam karıştı hepsi iyi ama hangisi daha fazla soğutur o önemli benim için

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
zafer
Aklımda bu sıvı soğutucunun argb modeli de vardı ama LCD ekran da istiyorum ve kasama uyar mı bu arctic bilmiyorum bendeki kasa cooler master TD500 v2

1 ciyi bende çok beğendim ama işte kafam karıştı hepsi iyi ama hangisi daha fazla soğutur o önemli benim için
arctic 3 öneririm bende ekran istiyorsanız

• Beğen

Bünyamina

80+ Platinum
Asus Rog Ryujin III 360mm argb bu sıvı soğutucu ile 80-92 derece görüp iade etmiş biri olarak kule tipinin yanından geçmem ayrıca lcd ekran olmak zorunda benim için görünüş önemli
Sıvı soğutma montajın ya yanlış ya da bozuk ürün. 7800x3d aşırı ısınan bir işlemci değil.

XPCX

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
6
İsim
Mahmut
Sıvı soğutma montajın ya yanlış ya da bozuk ürün. 7800x3d aşırı ısınan bir işlemci değil.
Bende öyle düşündüm ama sök tak yaptım denedim yine sonuç değişmedi gerçekten de bozuk ürün nasıl denk geldi bilmiyorum direk iade ettim zaten Amazon kabul etti sorunsuzca kullanıp denedim jelatinlerini sökmeme rağmen iade aldı Amazon bu konuda çok iyiymiş

arctic 3 öneririm bende ekran istiyorsanız
Bu lian li bana pek bilindik marka gibi gelmiyor ama iyi soğutuyorsa sıkıntı yoktur zaten bozulursa garantisi değişim iade nasıl oluyor acaba

Peki arkadaşlar benim attıklarımdan hangisi daha iyi soğutur onu da soriyim o 3 nü karşılaştırmak ta istiyorum

Bünyamina

80+ Platinum
Sıvı soğutma alıp yine benzer durum yaşayabilirsin. Al sağlam kule tipi fan 70derece civarı çok rahat alırsın.
2 adet fan dönüyor sadece başka bir olayı yok. On numara iş çıkarır. Yıllarca sorunsuz kullanırsın.

Top Bottom