alperatesready
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
Selamlar hazır sistem alacağım ve özelleştirmelerine bakarken bu SSD lerden hangisini alacağıma karar veremedim. Kronik sorunu olmayan ve en iyi hangisidir acaba?
Troll ?Buyrun cenaze namazı na
eğer sadece görselden seçiyorsak Adata SWORDFISHSelamlar hazır sistem alacağım ve özelleştirmelerine bakarken bu SSD lerden hangisini alacağıma karar veremedim. Kronik sorunu olmayan ve en iyi hangisidir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Kioxia en masum gibi, bütçe varsa swordfish öneririm.Selamlar hazır sistem alacağım ve özelleştirmelerine bakarken bu SSD lerden hangisini alacağıma karar veremedim. Kronik sorunu olmayan ve en iyi hangisidir acaba?
Alıntıyı görüntüle
Diğer sistem özellikleri ne belki sistem toplarız size
sistemin bi linkini atarmısnıız
hepsi çöp gibi geldi bana bilmiyorum illa tercih edicekseniz adata m2 tercih edin
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
sistemin bi linkini atarmısnıız
eğer bekleme şansınız varsa bekleyin 1 2 ay içinde çok az daha arttırarak 1660s li sistem toplanabilir![]()
Corax | AMD Ryzen 5 7500F | 16 GB DDR5 | GIGABYTE RTX 5070 12 GB | 1 TB SSD OEM Paket - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
açıkçası bekleme şansım çok yok ve beklesem bile bütçeyi de daha fazla arttıramam maalesefeğer bekleme şansınız varsa bekleyin 1 2 ay içinde çok az daha arttırarak 1660s li sistem toplanabilir
Kioxia = ToshibaKioxia en masum gibi, bütçe varsa swordfish öneririm.