Neler Yeni

Hangi SSD tercih edilmeli ?

Reaksiyon skoru
15
Okuma yazma değerleri neredeyse aynı farkları nelerdir hangisi tercih edilmeli fiyat farkına değer mi?

Kingston KC3000: https://amzn.eu/d/bhoL1uE

Kingston renegade

Corsair

Son düzenleme:
Hocam diğerleri hakkında bir şey diyemem ama kc3000 kullanıyorum kasım ayından beri hiçbir sıkıntısını görmedim tıkırtıkır çalışıyor

Aralarında renegade daha mantıklı okuma yazma ömür garantisi olarak .

Daha uygun olarak bu model var
n11'den Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aralarında renegade daha mantıklı okuma yazma ömür garantisi olarak .

Daha uygun olarak bu model var
n11'den Kioxia Exceria Pro LSE10Z001TG8 1 TB 7300/6400 MB/S M.2 SSD seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
Laptop ta çok tavsiye edilmemiş aklınızda olsun

Okuma yazma değerleri neredeyse aynı farkları nelerdir hangisi tercih edilmeli fiyat farkına değer mi?

Kingston KC3000: https://amzn.eu/d/bhoL1uE

Kingston renegade

renegade veya kc3000

Çok büyük etken mi olmasa ne olur
bu bütçelerde dramli ssd alınmalı

SSD'lerde DRAM, yani Dinamik Rastgele Erişimli Bellek, sürücünün performansını artıran önemli bir bileşendir. DRAM'li SSD'ler, verileri geçici olarak saklayarak daha hızlı erişim sağlar ve NAND bellek hücrelerine olan yükü azaltır. Bu sayede dosya transferleri daha kararlı olur ve SSD'nin ömrü uzar.

DRAM'siz SSD'ler ise verileri doğrudan NAND bellekte sakladığı için hız dalgalanmaları yaşayabilir ve uzun vadede performans kaybı olabilir. Alternatif olarak, bazı DRAM'siz SSD'ler Host Memory Buffer (HMB) teknolojisini kullanarak sistem RAM'inden küçük bir bölüm ayırarak önbellek görevi görür.

Bu nasıl

bu bütçelerde dramli ssd alınmalı

SSD'lerde DRAM, yani Dinamik Rastgele Erişimli Bellek, sürücünün performansını artıran önemli bir bileşendir. DRAM'li SSD'ler, verileri geçici olarak saklayarak daha hızlı erişim sağlar ve NAND bellek hücrelerine olan yükü azaltır. Bu sayede dosya transferleri daha kararlı olur ve SSD'nin ömrü uzar.

DRAM'siz SSD'ler ise verileri doğrudan NAND bellekte sakladığı için hız dalgalanmaları yaşayabilir ve uzun vadede performans kaybı olabilir. Alternatif olarak, bazı DRAM'siz SSD'ler Host Memory Buffer (HMB) teknolojisini kullanarak sistem RAM'inden küçük bir bölüm ayırarak önbellek görevi görür.
Eyvallah hocam

renegade veya kc3000
Bir fark göremedim sizce ikisi arasından hangisi

P310 diğer modellerden daha geride iç bileşenlerden dolayı. Diğer modellerin kalitesi aynı, Exceria Pro modeli de aynı kaliteye sahip. Renegade alınabilir, fiyatı 3.5k altında olursa daha iyi olur.

Bu nasıl

Eyvallah hocam

bence 4ü arasından en iyisi renegade

Bu nasıl

Eyvallah hocam

Nerdeyse aynı ama marka okuma yazma ömrü garantisi olarak verdiği değerlerde renegade önde

Geri