Yardım Hangi switchli klavyeyi almalıyım?

Megan

80+ Silver
Reaksiyon skoru
2,250
Bütçe
1000
Küçük klavye alacağım. Geçen hafta red switchli redragon k552 aldım ama hissiyatını hiç beğenmedim. Hem çok yumuşak hem de basıp basmadığımız belli olmuyor. Bir tuşa basarken yanlışlıkla diğerine basıyordum. Biraz daha sert ve tuşa bastığımızda anlaşılan bir klavye alacağım. Araştırdım ve blue ve green switch hem daha sertmiş hem de basınca çıt çıt diye ses çıkartıyormuş. Ama blue switch fazla gürültülü diye sıcak bakmıyorum. Green de hiç satılmıyor. Bu arada royal kludge rk71 almayı düşünüyorum 1000tl ye geliyor. Blıe switch gerçekten çok mu rahatsız ediyor? Yurtta da kullanacağım
Öneriniz var mı?

Küçük klavye alacağım. Geçen hafta red switchli redragon k552 aldım ama hissiyatını hiç beğenmedim. Hem çok yumuşak hem de basıp basmadığımız belli olmuyor. Bir tuşa basarken yanlışlıkla diğerine basıyordum. Biraz daha sert ve tuşa bastığımızda anlaşılan bir klavye alacağım. Araştırdım ve blue ve green switch hem daha sertmiş hem de basınca çıt çıt diye ses çıkartıyormuş. Ama blue switch fazla gürültülü diye sıcak bakmıyorum. Green de hiç satılmıyor. Bu arada royal kludge rk71 almayı düşünüyorum 1000tl ye geliyor.
Öneriniz var mı?
green en sert basınç isteyen klavye türüdür blue ye göre daha sessizdir tam size göre

Küçük klavye alacağım. Geçen hafta red switchli redragon k552 aldım ama hissiyatını hiç beğenmedim. Hem çok yumuşak hem de basıp basmadığımız belli olmuyor. Bir tuşa basarken yanlışlıkla diğerine basıyordum. Biraz daha sert ve tuşa bastığımızda anlaşılan bir klavye alacağım. Araştırdım ve blue ve green switch hem daha sertmiş hem de basınca çıt çıt diye ses çıkartıyormuş. Ama blue switch fazla gürültülü diye sıcak bakmıyorum. Green de hiç satılmıyor. Bu arada royal kludge rk71 almayı düşünüyorum 1000tl ye geliyor. Blıe switch gerçekten çok mu rahatsız ediyor? Yurtta da kullanacağım
Öneriniz var mı?
Bu var ama hem bütçenizi aşıyor hem de tkl değil

Yurtta kalacaksan her mekanik klavye belli bir oranda ses çıkarıyor illa ki rahatsız eder yanındakileri.

Mavi switch kullanan var mı hissiyatı nasıl benim istediğim gibi mi?

Öneriniz var mı?
blue sert tok basış hissiyatı var hissiyatı için 3 yıl bozulana kadar kullandım gece oyun oynamak iptal ailem rahatsız oluyordu odaadaki kardeşim uyuyamıyordu
Post automatically merged:

Mavi switch kullanan var mı hissiyatı nasıl benim istediğim gibi mi?
swichlerin basış ağırlığı yazar dur sana link atım
Post automatically merged:

https://www.incehesap.com/blog/mekanik-klavye-ve-switchler-hakkinda-bilmeniz-gerekenler/ şu şekilde siyahta sessiz ve ağır bi swichtir işinizi görür

blue sert tok basış hissiyatı var hissiyatı için 3 yıl bozulana kadar kullandım gece oyun oynamak iptal ailem rahatsız oluyordu odaadaki kardeşim uyuyamıyordu
Ben şimdiye kadar laptop kullandığımdan laptop klavyesine alıştım. Bilirsiniz biraz sert ve basınca kırt diye ses ses gelir. Red switchte böyle değildi. Mavide böyle mi peki sert mi biraz?
Sesi fazla rahatsız etmez diye umuyorum. Gece kullanmıyorum zaten

brown al hissiyat ve az ses istiyorsan

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,076
Üyeler
190,855
Son üye
haydar7860
Geri