Neler Yeni

Hangi tableti almaliyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Çok abartmadan işimi görecek Bi tablet arıyorum tercihen ekranı büyük olsun film izlemeyi severim ders videosu için sunu hazırlamak için kısaca okul ve film izlemek için kullanicam samsung galaxy s9 fe+ dikkatimi çekti sizce o fiyat bandında daha iyisi var mı?

Danke

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
308
İsim
Yunus
Bütçe ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:

15k bütçeye ipad bulabilirsin

Ipad dışında ne alayım diyor isen fe serisi alma bence fe serisi genelde kırpılmış oluyo onun yerine bi jenerasyon gerideki amiral gemisi tablet daha mantıklı bence şahsı fikrim ama ben ipad dan başka bir tablet önermezdim

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,166
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
Çok abartmadan işimi görecek Bi tablet arıyorum tercihen ekranı büyük olsun film izlemeyi severim ders videosu için sunu hazırlamak için kısaca okul ve film izlemek için kullanicam samsung galaxy s9 fe+ dikkatimi çekti sizce o fiyat bandında daha iyisi var mı?
S9fe+, redmi pad pro falan işinizi görecektir. Bütçe varsa düz tab s9 almanızı öneririm.

wosvos72

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Hasan Barış Şaşmaz
Poco pad alabilirsiniz. Gayet güzel bir cihaz yaklaşık 3 aydır kullanıyorum.

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
697
İsim
Rüveyda Akın
Samsung Galaxy Tab S9 FE+ al. Başka bir ürün tercih etme. İlgilenme, araştırma veya kurcalama. Seni fazlasıyla memnun edecek tek ürün bu.

Öğrenen_biri

80+ Bronze
Uzun ömürlülük için ipad derim. Yanına istersen sağlam alternatif bluetooth kalem alırsın 1-2k arasında

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutlu
S9fe+ kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin dizi film oyun hepsinde test ettim

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
S9fe+ kullanıyorum merak ettiklerini sorabilirsin dizi film oyun hepsinde test ettim
Memnun musunuz hocam Bi sorunla karşılaştiniz mi şarj süresi vs nasıl?

Uzun ömürlülük için ipad derim. Yanına istersen sağlam alternatif bluetooth kalem alırsın 1-2k arasında
9.nesil ipadler iyi mi ki hocam?

Son düzenleme:

kutluyasayan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
243
İsim
Kutlu
Memnun musunuz hocam Bi sorunla karşılaştiniz mi şarj süresi vs nasıl?

9.nesil ipadler iyi mi ki hocam?
Fiyatına ve markasına göre rakibi yok 5 aydır kullanıyorum takılma vb. Sorunlar olmadı ihtiyaçlarımı karşıladığı için memnunum şarj konusunda Labaratuvar testlerine göre 10900 mah ama gerçek değeri 9800 mh civarı bir şey oyun oynamadığınız sürece çok uzun gidiyor günü her türlü tamamlar en azından.

Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Tahir Efe Meriç
Fiyatına ve markasına göre rakibi yok 5 aydır kullanıyorum takılma vb. Sorunlar olmadı ihtiyaçlarımı karşıladığı için memnunum şarj konusunda Labaratuvar testlerine göre 10900 mah ama gerçek değeri 9800 mh civarı bir şey oyun oynamadığınız sürece çok uzun gidiyor günü her türlü tamamlar en azından.
Nerden aldınız 2.el alınır mı birde bütün klavyeli kilif vs aksesuarlarla ne kadara geldi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,382
Üyeler
163,305
Son üye
talha1545
Top Bottom