Neler Yeni

Hangi Tableti Almalıyım?

Clayz

80+ Silver
Şuanda yazdığım 64gb bi tablet aldığıma pişman olduğum bir cihaz suan sadece 2. Ekran olarak kullanabiliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyunun içinde 29gb indirmesi var biliyorsun değil mi
valla bılmıyorum en son ben oynayalı 2023 felandı garıp geldı o gb herneyse androıdı cok kotuledıklerı ıcın kararsızım yoksa dırek yapısırım redmı pad proya ama ıpad 64 de cıdden dusununce az bı guncellemenın 15 gb oldugun bılıyorum en ıyısı redmı alayım o zaman

Ensar1453

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
149
İsim
EnsarTelli
valla bılmıyorum en son ben oynayalı 2023 felandı garıp geldı o gb herneyse androıdı cok kotuledıklerı ıcın kararsızım yoksa dırek yapısırım redmı pad proya ama ıpad 64 de cıdden dusununce az bı guncellemenın 15 gb oldugun bılıyorum en ıyısı redmı alayım o zaman
Hocam tablet alacağına telefonunu yukselt derim ben

Hocam tablet alacağına telefonunu yukselt derim ben
20k nın altı tabletlerde cok randıman alamazsin

Dahası  
Reaksiyon skoru
18
İsim
bunicktamyirmiharfli
pekı ıpade butcem yetmesı redmı pad pro kotumu ? genel anlamda

ıpade butce yetmesse redmı pad genel olarak kotumu
fiyatına göre iyi fakat oyunlarda ipade göre daha iyi fps almazsın daha çok günlük kullanım için

LokmanBey

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,051
İsim
Lokman Açil
Dostlar selam oyun uzerıne odaklı hemde bırseyler ızlemek ıcın cok tablet alasım vardı su 2 urun arasında kaldım

www.pt.com.tr

iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MCM74TU/A - Apple - PT

Apple markalı iPad 10.9 inç Wi-Fi 64GB Gümüş MCM74TU/A en uygun fiyatıyla sizleri bekliyor! Apple yetkili satıcısı Pozitif Teknoloji güvencesiyle satın al.
www.pt.com.tr
www.pt.com.tr

www.mi.com

Redmi Pad Pro - Xiaomi Türkiye

Redmi Pad Pro : Geniş ve etkileyici 12,1 inç 2,5K eye-care ekran, Hayal gücünüzü serbest bırakın, Xiaomi HyperOS, amiral gemisi düzeyinde akıcı bir deneyim sunar, Snapdragon® 7s Gen 2 Mobil Platform.
www.mi.com
www.mi.com

sımdı ıpad 64gb ve ramı az evet ama yınede daha kalıtelı ama redmı padle kıyaslayınca kotumu oluyo ıpadı sadece burdan alabılırım oda ındırımden dolayı yoksa gercek fıyatı 15k veremem yanı bu ındırım bıttı dıyelım redmı pad pro alsam mutsuzmu olurum ya da ındırımle alakasız olarak daha ucuz oldugu ıcın dırek redmı pad pro secsem kotumu olur 8 ram 256 gb ve ıyı bı ıslemcısı var oyun konusunda 2 3 seneden fazla goturur dıye dusunuyorum hala x3 pro kullanan arkadasım var kasma donmada yasamıyo ama kronıık sorunlu 2 3 kez tamır ettırdı dusuncelerım bu sekılde

F/P olarak redmi daha iyi hocam özellik bakımından vesaire kendim samsung a9 plus kullanmaktayım askerden sonra değiştireceğim önceliğim performans ve özellik olurdu

Top Bottom