Yardım Hangi tableti almalıyım?

RecwoN

80+
Reaksiyon skoru
12
Çok güçlü bir bilgisayarım var zaten, bunu yanında kullanacağım yapacağım şey ise tiktok yayınları izlemek, bazen tv kanallarını izlemek, maç vs olursa tabletten açmak gibi basit şeylere kullanacağım. Kampanya olduğu için almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

HONOR PAD 9

LENOVO TAB M11

Veya başka önerisi olan var mı?

Çok güçlü bir bilgisayarım var zaten, bunu yanında kullanacağım yapacağım şey ise tiktok yayınları izlemek, bazen tv kanallarını izlemek, maç vs olursa tabletten açmak gibi basit şeylere kullanacağım. Kampanya olduğu için almak istiyorum. Hangisini tercih etmeliyim?

HONOR PAD 9

LENOVO TAB M11

Veya başka önerisi olan var mı?
Hocam anlık Ipad 8'im var. Tableti ne amaçla kullanacağına göre değişiyor ne alman gerektiği. Örnek olarak şu anda tabletimi öncelikli olarak light novel okumak yanında video izlemek için kullanıyorum yani ekranın kalitesi veya parlaklığı çok da önemli olmuyor. Fakat yakın zamanda gamepad aldım ve Apple Store'un kazık fiyatlarını gördükten sonra Android bir tablete geçip yolculuklarımda aynı zamanda oyun da oynamak için Honor Magic Pad'e geçmek istiyorum. Fakat uzun ömürlü olsun derseniz Ipad'ler gerçekten tablet olarak inanılmaz uzun ömürlü oluyor.

Geri