Mantıklı olabilir. Ben katılırım agaBütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.
apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorumBütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.
Bu adam doğru konuşuyor. Honor olmaz dersede s25 ya da vivo x200fe derim.Bütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.
Honor da Huawei nin. Xiaomi nin yazılımı okey desen mi15 var. Küçük telefon seviyorsan.apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorum
Kişisel tercih bir şey diyemem ama Huawei ve Xiaomi alan Honor'da alır. O zaman yine bütçe arttırıp Plus almanı öneririm. Bütçe artmıyorsa 25'de alınır.apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorum
Xiaomi 15 daha güçlü artıkBütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.
honor markasının daha once kullanmadığım için huawei ve xiaomi yazdım normalde apple ve samsung bakıyorum sadece piyasası olması acısından s25 ve s25 plus arasında ne gibi farklar var 6 k fark vermeye değer mi ?Kişisel tercih bir şey diyemem ama Huawei ve Xiaomi alan Honor'da alır. O zaman yine bütçe arttırıp Plus almanı öneririm. Bütçe artmıyorsa 25'de alınır.
Aslında gündelik kullanımı etkileyen çok şey yok. Batarya daha iyi, biraz daha hızlı şarj oluyor, boyutun getirdiği termal performans ve kullanım kalitesi daha iyi.honor markasının daha once kullanmadığım için huawei ve xiaomi yazdım normalde apple ve samsung bakıyorum sadece piyasası olması acısından s25 ve s25 plus arasında ne gibi farklar var 6 k fark vermeye değer mi ?
Neden, Honor Xiaomi'den daha iyi?apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorum