Hangi Telefonu Almalıyım

Tinerci

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
45
Android düşünüyorum 47K bütçem var
Samsung S25 düşünüyorum sizin önerileriniz nedir s24 lr arasında çok fark yok diyorlr fiyat farkına vs değer m. Telefonda oyun oynamayacak kamerası kaliteli olsun

Bütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.

Bütçeyi zorla Honor Magic 7 Pro al derim. 5K farkla her şeyde 2 adım öne gidiyorsun.
Bu adam doğru konuşuyor. Honor olmaz dersede s25 ya da vivo x200fe derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorum
Honor da Huawei nin. Xiaomi nin yazılımı okey desen mi15 var. Küçük telefon seviyorsan.

apple , samsung , huawei , xiaomi harici marka almayı düşünmüyorum
Kişisel tercih bir şey diyemem ama Huawei ve Xiaomi alan Honor'da alır. O zaman yine bütçe arttırıp Plus almanı öneririm. Bütçe artmıyorsa 25'de alınır.

Kişisel tercih bir şey diyemem ama Huawei ve Xiaomi alan Honor'da alır. O zaman yine bütçe arttırıp Plus almanı öneririm. Bütçe artmıyorsa 25'de alınır.
honor markasının daha once kullanmadığım için huawei ve xiaomi yazdım normalde apple ve samsung bakıyorum sadece piyasası olması acısından s25 ve s25 plus arasında ne gibi farklar var 6 k fark vermeye değer mi ?

Küçük telefon isteniyorsa Vivo X200 FE, büyük isteniyorsa Honor Magic 7 Pro alınmalı. Samsung'dan Ultra dışında üst segment telefon alınmaz.

honor markasının daha once kullanmadığım için huawei ve xiaomi yazdım normalde apple ve samsung bakıyorum sadece piyasası olması acısından s25 ve s25 plus arasında ne gibi farklar var 6 k fark vermeye değer mi ?
Aslında gündelik kullanımı etkileyen çok şey yok. Batarya daha iyi, biraz daha hızlı şarj oluyor, boyutun getirdiği termal performans ve kullanım kalitesi daha iyi.

Honor marka alinir ama piyasasi olsun diyosan apple al 2.elde olsa satarsin ama samsung zarar

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,979
Üyeler
184,710
Son üye
1Luger1
Geri