Neler Yeni

Hangi telefonu kullanıyorsunuz? 📱

Habgi telefon markasını kullanıyorsunuz?

• Apple

Oylar: 89 24.2%
  • Samsung

Oylar: 96 26.1%
  • Xiaomi

Oylar: 128 34.8%
  • Diğer

Oylar: 41 11.1%
  • Huawei

Oylar: 6 1.6%
  • Oppo

Oylar: 8 2.2%

• Oy kullanan toplam üye
    368

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
Arkadaş fanboy olmuş haberi yok. Anca kötülesin.
fanboy olsam baştan almazdım. xs max vardı, başka bir şey deneyeyim diye android aldım ve beğenmedim. her beğenmediğimiz şeyde fanboy oluyoruz. xiaomi almış olmanızdan hayatınızda ios kullanmadığınız belli oluyor

furk88

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Ğ
POCO X3 NFC 1 yıldır kullanıyorum

ReyMysterio619

80+ Bronze
fanboy olsam baştan almazdım. xs max vardı, başka bir şey deneyeyim diye android aldım ve beğenmedim. her beğenmediğimiz şeyde fanboy oluyoruz. xiaomi almış olmanızdan hayatınızda ios kullanmadığınız belli oluyor
iOS lullandım kuzenimde xs Max vardı. Ve gerçekten Apple gereksiz. Bakın işlemcisi iyidir ekranı iyidir kamerası iyidir falan bunlar beni ilgilendirmiyor. Teknolojiye ne kadar ayak uydurmuş. Bu önemli. Tamam akıllı telefon olayını Steve abi başlatmış olabilir ama şu an (Türkiye'de) Xiaomi ve Samsung çok daha önde. iPhone kullananların çoğu da 6,7,8. Orada ekranda kaydırıp uygulama kapatma olayından bahsetmişsin ama onun için zaten farklı seçenekler var. Tuş vs. Yaptığın polemiklere gerek yok gibi.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,598
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory
iOS lullandım kuzenimde xs Max vardı. Ve gerçekten Apple gereksiz. Bakın işlemcisi iyidir ekranı iyidir kamerası iyidir falan bunlar beni ilgilendirmiyor. Teknolojiye ne kadar ayak uydurmuş. Bu önemli. Tamam akıllı telefon olayını Steve abi başlatmış olabilir ama şu an (Türkiye'de) Xiaomi ve Samsung çok daha önde. iPhone kullananların çoğu da 6,7,8. Orada ekranda kaydırıp uygulama kapatma olayından bahsetmişsin ama onun için zaten farklı seçenekler var. Tuş vs. Yaptığın polemiklere gerek yok gibi.
Kuzeninde XS Max olması senin ios kullandığın anlamına gelmez, 5 dk deneyimlediğin anlamına gelir. Türkiye’de kimsenin iphone alacak parası yok diye xiaomi ve samsung önde, iphone 14 pro tofaş parasına satılıyor. Benim bahsettiğinim olay dışarıdan bakan birisine saçma gelebilir ama çok daha hızlı halletmemi sağlıyor işimi. Milletin bilgisayardan yaptığı ödevi ben çoğu zaman telefondan yapıyorum çünkü ios bana kullanması çok zevkli geliyor animasyonların akıcılığından dolayı falan. Direk daha hızlı kullanabiliyorum android’e göre. Android’in daha “ucuz” bir işletim sistemi olduğu ortada ister beğenin ister beğenmeyin. Öyle olmasa kimse 50k ya 14 pro almazdı s22 ultra varken, kimse daha kötü bir ürün almaz daha pahalıya

çok istersen ios’in neden daha iyi olduğunu madde madde yazarım gerçekten geçerli sebeplerle

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener

şakşukacı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
696
İsim
Hasan Erener
Xiaomi Note 8 pro
2019 mayısta almıştım 3 yılı geçmiş. Şahsen hala taş gibi. Fazlasında gözüm yok. Oyun oynayan biride değilim sosyal medya internet gezintisi konuşma daha çok kamera vs.
Bence hala yeterli bir telefon pilide orjinal ama gayet gidiyo ilk zamanlardaki gibi nerdeyse.
İphone 6s ten geçmiştim. Apple ile yıldızı barışamamış biriyim ama yeni serilerini merak etmiyor değilim. Bu twlefonu 1600 e almıştım sanırım. 40k twlefona gerek yok diye düşünüyorum o yüzden. 40 k ona vermek yerine motorumu yükseltirdim. mdkxöd
Telefon 2019 Ekim de çıktı?

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
13 Pro 256 Yurtiçi kullanıyorum, her öneride bulunanın önceliği kendi telefonunu veyahut markasını öne sürmek olacaktır. Benimde bir bakımdan aynı şekilde, pilinden bile memnunum. Kamerası zoom dışında fazla iyi, onu da kullanmıyorum. S21 hakkında bilgim yok.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Samsung A20

Ailem hep Samsung en iyisi diyorlar bencede öyle

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,816
Üyeler