ne için kullanacaksınız önemli olan oYd xiaomi 14 ultra ya da 14t pro yine yurt dışı s24ultra ya da tr kayıtlı s24fe hangisi en mantıklı seçim olur sizce kayıtlı almak mı yd almak mı?
kayıt parasıyla bile hala daha ucuza geliyorsa yd alınabilir , s24 ultra düşünürdüm.Yd xiaomi 14 ultra ya da 14t pro yine yurt dışı s24ultra ya da tr kayıtlı s24fe hangisi en mantıklı seçim olur sizce kayıtlı almak mı yd almak mı?
Genel olarak hemen her şey hocam oyunda oynicam kamerasında aktif kullancam video film falanda izlicemne için kullanacaksınız önemli olan o
Hepsi genel olarak şuan 25-30k arasına bulunaniliyor hocam kayit parası işine pek bakmadım orjinal kayit ettirirsek 40k ordan gelcek amakayıt parasıyla bile hala daha ucuza geliyorsa yd alınabilir , s24 ultra düşünürdüm.
Cok kararsızım hocam o konuda ya başı yananda çok hic bir şey olmayanda çok bazi arkadaslarimda da yd var onlara şimdilik bir şey olmadı 3 4 senedir kullananda var o konuda kafam biraz karışıktr cihaz almanı tavsiye ederim hat çekme problemi veya ansızın bir yerde imei gitme problemi yaşamak istemzsen alma başıma geldi
Aldığın yerler server kaydı yapar 5-10k fiyat aralığında değişir ama sağlam kayıt olur .Cok kararsızım hocam o konuda ya başı yananda çok hic bir şey olmayanda çok bazi arkadaslarimda da yd var onlara şimdilik bir şey olmadı 3 4 senedir kullananda var o konuda kafam biraz karışık
Ben yasal olanı baz alıyorum , daha pahalıya geliyor. Başka yöntemler senin sorumluluğundaGenel olarak hemen her şey hocam oyunda oynicam kamerasında aktif kullancam video film falanda izlicem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hepsi genel olarak şuan 25-30k arasına bulunaniliyor hocam kayit parası işine pek bakmadım orjinal kayit ettirirsek 40k ordan gelcek ama![]()
Bakicaz hocam yaza doğru inşallahAldığın yerler server kaydı yapar 5-10k fiyat aralığında değişir ama sağlam kayıt olur .
Ben yasal olanı baz alıyorum , daha pahalıya geliyor. Başka yöntemler senin sorumluluğunda![]()