Neler Yeni

Hangi termal macun daha iyidir?

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
Merhabalar ryzen 5 3600x kullanıyorum uzun zamandır termal macun yenilemedim malum havalar sıcak oyunlarda 80 derecelere dayanıyor hangi termal macunu tercih etmeliyim sizce?

(Bu biraz pahalı diğerleri ile arasında çok fark yoksa bütçeden dolayı bunu tercih etmem.)

stok fan kullanıyorum. Bu fiyat aralığında önerdiğiniz başka termal macun varsa önerilerinizi alabilirim şimdiden teşekkürler.

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Termal macun pek fark yaratmicaktır, stock fan belasından macun kurtarmıyor ama illede kullanıcaksan thermal grizzly öneririm.

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Termal macun pek fark yaratmicaktır, stock fan belasından macun kurtarmıyor ama illede kullanıcaksan thermal grizzly öneririm.
Ne yazık ki stok fan olduktan sonra her ne kadar tam performans alınmasa da termal macun şart o olmadan da olmuyor :)

$ilent

80+ Titanium
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
83
İsim
Batuhan Özdemir
Merhabalar ryzen 5 3600x kullanıyorum uzun zamandır termal macun yenilemedim malum havalar sıcak oyunlarda 80 derecelere dayanıyor hangi termal macunu tercih etmeliyim sizce?

(Bu biraz pahalı diğerleri ile arasında çok fark yoksa bütçeden dolayı bunu tercih etmem.)

stok fan kullanıyorum. Bu fiyat aralığında önerdiğiniz başka termal macun varsa önerilerinizi alabilirim şimdiden teşekkürler.
thermal grizzly daha iyi

Rdvangunes

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Rıdvan Güneş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Top Bottom