Neler Yeni

Hangi traş makinesi alınmalı?

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Bütçe
1500
Beyler traş makinesi bakıyorum.

700 lira ile 2000 lira arası bir sürü çok parçalı model var. 6 sı 7 si bir arada 12 si bir arada gibi seçenekler mevcut. Özellikle philips markasının çok çeşidi var.

Malzeme kaliteleri arasında fark var mıdır?
Yoksa sadece başlık sayıları arttığı için mi fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Kullandığınız modeller varsa önerilerinizi bekliyorum.

Sembolik bir bütçe yazdım. Ucuzla pahalı arasında kalite farkı yoksa ucuz, kalite farkı varsa biraz daha yüksek fiyatlı ürün önerebilirsiniz.

Ukhozi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Emre taşçı

700 lira ile 2000 lira arası bir sürü çok parçalı model var. 6 sı 7 si bir arada 12 si bir arada gibi seçenekler mevcut. Özellikle philips markasının çok çeşidi var.

Yoksa sadece başlık sayıları arttığı için mi fiyatlar değişkenlik gösteriyor. Kullandığınız modeller varsa önerilerinizi bekliyorum.

Sembolik bir bütçe yazdım. Ucuzla pahalı arasında kalite farkı yoksa ucuz, kalite farkı varsa biraz daha yüksek fiyatlı ürün önerebilirsiniz.
Philips'in 13 12 vs. Bir tek başlık farkı var. Ben philips kullanıyorum. Eskisi bozuldu yine aynı markadan aldım memnunum.

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

_Emir

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,552
İsim
Emir

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
Genel kullanim için mi yoksa agırlıkli olarak sakal için mi?

Yıllardır bundan kullanıyorum.Bir ara bozuldu tekrar aldım.F/p kralidir
Aslında başlık sayısının çok bir önemi yok. Metal kısmı sağlam olsun. Sakal ve vücut için kullanayım yeter düşüncesindeyim. Jiletle sakal toplamak yüzü çok yıpratıyor.

kiyaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
Murat Aslan

Mg 7720 serisi kullanıyorum batarya süresi çok çok üzün,iş görür başlıkları genel anlamda memnunum kaliteli.aynı serinin gövdesi metal olan versiyonuda var benimki plastik

Silver Stone

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
695
İsim
Tayfun Balım
İlk 12'si 1 arada aldım. Anakartı yandı. 10'u 1 arada aldım, eski başlıklarla kullanıyorum.
Ben de kafama göre bir şey alıp geçeyim en iyisi. İlgilendiğiniz için teşekkür ederim.

Top Bottom